24 Март 2019неделя03:45 ч.

И той не яде суджук!

/ брой: 79

автор:Ина Михайлова

visibility 2288

С второ ексклузивно интервю в рамките на няколко дни международно подгря аудиторията главният прокурор Сотир Цацаров. Първо чак от Рим напористо защити корупционния театър с ареста на столична кметица. Сега от конференция за киберсигурността в Брюксел блесна сред горещи моделки, порно новини и снимки за 18+. За да промишлява за грантовите политици, на които не се харесвали арестите срещу корупцията. Леле, близ!
Ей, така се прави политика. И стил, и подход, и речник, и фон. Ама сериозно, де! Онези, които си го избраха, нима не ползват същите прожектори и зурли, за да ни управляват вулгарно и пошло?
Разбираема е тайнствеността, с която главният прокурор ни сюрпризира с партийно-политическите си промисли. Едва ли има и по-подходящо медийно пространство, от което да удари враговете Му. А нас да заплаши, че прокуратурата ще продължи да ни страхува независимо кой, кога и къде я критикува.
Защо Цацаров не каже простичко влиза ли на 100% в политиката, или просто гарнира медийните бухалки с прокурорска тояга? Може би поръчката е такава?
Ама как се осмеляваме да питаме!?
Нима не стана ясно. И главният прокурор не яде суджук. Точка.

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 1246

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 372

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 418

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 217

/ брой: 56