18 Юли 2025петък19:03 ч.

Радо Янков 13-и в Бад Гащайн

/ брой: 6

автор:Дума

visibility 503

Радослав Янков заслужи 200 т. от паралелния слалом в Бад Гащейн (Ав). Водещият ни сноубордист, който лекуваше контузия на дясната ръка, мина без проблеми квалификацията. На 1/8-финала обаче той бе спрян от олимпийския шампион в паралелния гигантски слалом от Пьонгчанг 2018 Невин Галмарини (Швейц), който бе по-бърз с 0,8 сек. Радо остана 13-и в надпреварата с времето от квалификацията. 

Победи германецът Щефан Баумайстер, който във финала бе по-бърз с 0,40 сек. от Дарио Кавицел (Швейц).

В генералното класиране за Световната купа води Бенямин Карл (Ав) с 2000 т., пред Роналд Фишналер (Ит) и Галмарини с по 1540. Янков е 24-и с 296 т. В подреждането за паралелния слалом чепеларецът е 13-и със спечелените 200 т. Следващият старт - паралелен гигантски слалом, е на 19 януари в Рогла, Словения.

С 14% повече са банкрутите на фирми у нас

автор:Дума

visibility 692

/ брой: 131

Чуждите инвестиции нарастват с 47 на сто

автор:Дума

visibility 654

/ брой: 131

Сред първите в ЕС сме по поскъпване на имотите

автор:Дума

visibility 700

/ брой: 131

Испания има полза от мигрантите

автор:Дума

visibility 642

/ брой: 131

Украйна ще мобилизира и мъже над 60 години

автор:Дума

visibility 679

/ брой: 131

Четири държави отказаха да купуват оръжие от САЩ

автор:Дума

visibility 630

/ брой: 131

Накратко

автор:Дума

visibility 583

/ брой: 131

Касапинът на протест

автор:Александър Симов

visibility 677

/ брой: 131

Трагедията мигранти

автор:Таня Глухчева

visibility 653

/ брой: 131

Силата на корените ни вдъхновява

автор:Ина Михайлова

visibility 759

/ брой: 131

За какво ЕС ще изхарчи 2 трилиона евро... Евентуално

автор:Дума

visibility 642

/ брой: 131

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ