11 Юли 2020събота21:24 ч.

Декорации в лилаво са хит за сватбите

Предварителна фотосесия на булката и жениха в духа на лайфстайл списанията е последната мода при услугите за младоженската церемония

/ брой: 78

автор:Альона Нейкова

visibility 1778

Лилавото е сред най-актуалните цветове при декорирането на сватбените тържества тази година. Розовото, пепел от рози, както и традиционното бяло, златно, бордо и пролетно зелено също са сред хитовите предложения за украса на младоженската церемония. Това стана ясно на второто издание на изложението "Grand Wedding Show", което се състоя не само в столицата, но и във Варна и Бургас. Събитията бяха организирани по европейски стандарт с идеята на едно място в луксозна атмосфера да бъдат представени всички необходими услуги за сватбения ден. Амбицията на организаторите е подобни изложения да станат национални.
Една от представените любопитни услуги за младоженците т.г. е 3D видеоалбум с кадри от сватбата. А последната мода е да се правят предварителни фотосесии на булката и жениха с панорама над града или в луксозен апартамент с романтична украса в стила на лайфстайл списанията. Оригинален подарък за тържеството е и ръчно изработената сватбена фигура от студен порцелан с образите на младоженците. Те може да бъдат представени и в доста закачливи пози (женихът, хванат на въдица от булката), като след тържеството остават за спомен във вид на сувенир.

Рядък вид пеперуда посрещаше бъдещите булки като фея на щастието и късмета

Екип сладкари на "Гранд хотел София" представи и нови декорации за сватбени торти, като тенденциите за 2011 г. са комбинирането на бяло с тъмни цветове в глазурите, използването на перли, рисуване на точки. За избора на пълнеж младоженците се доверяват на собствения си вкус, но най-предпочитани са шоколадовите и леките плодови десерти. А препоръката на специалистите е самите торти т.г. да бъдат на не повече от два етажа.
Най-новото предложение към бъдещите съпрузи е и възможността те сами да изготвят менюто за сватбения ден, като се прави предварителна дегустация и консултация с екип готвачи. Най-предпочитаните от младоженците специалитети са попиет от тиквички с моркови и спанак, сервирани с млечен сос; свински талери от бонфиле с трюфел сос, сервирани с глазирани моркови и бейби картофи с копър; пилешко филе върху рагу от арпаджик, бекон и гъби в сметанов сос, сервирани с картофени рьощи със свежи подправки и масло.



 

ЕП окончателно прие пакета "Мобилност"

автор:Дума

visibility 382

/ брой: 130

Търговията на дребно с рекорден спад през май

автор:Дума

visibility 349

/ брой: 130

Зърнената реколта най-слаба от десетилетия

автор:Дума

visibility 435

/ брой: 130

Don't touch Our Gladstone!*

автор:Велислава Дърева

visibility 643

/ брой: 130

Ще бъде ли реабилитиран Оруел?

автор:Мирослав Попов

visibility 572

/ брой: 130

Датата

автор:Дума

visibility 315

/ брой: 130

В ход е откровен прокурорски преврат

автор:Дума

visibility 1285

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ