18 Март 2019понеделник16:35 ч.

Само с 3-ма стари Левски Волей ще цели Топ 3

/ брой: 233

автор:Мариан Владимиров

visibility 499

Новият старши треньор на мъжкия волейболен Левски Волей Георги Петров заяви, че си е поставил лична цел да класира отбора в челната тройка. "Клубното ръководство ми постави за цел изграждане на отбора и развиване на младите състезатели. Моята лична амбиция обаче емясто в тройката", заяви помощник-треньорът на националния тим. Той е наясно съм с възможностите на съперниците в елитната волейболна лига и смятам, че това е реално. Тимът му приема единия от фаворитите Марек Юнион-Ивкони на старта на новата кампания в Суперлигата на НВЛ утре от  17.00 ч.
 "Картотекирахме 14 състезатели в отбора. За съжаление не успяхме да запазим ядрото. Съставът ни почти изцяло е променен. Само 3-ма играчи са останали от миналия сезон", каза Петров.
 "Имаме доста млади състезатели. Към всеки от тях ще подхождам по индивидуална програма. Убеден съм, че в края на сезона те ще имат развитие", каза Петров. За него основен фаворит остава ЦСКА, който обаче също има финансови проблеми. Силите на отборите  като физика са изравнени. Именно затова към срещите ще трябва да подхождаме и с хитрост и ум. Изненади не очаквам. Познавам добре отборите и състезателите. ЦСКА е на малко по-високо ниво. Може би Пирин Балканстрой, Марек и Габрово също са с крачка пред останалите", каза още Петров и отрече, че с отбора изобщо са тренирали националите Красимир Гайдарски и Христо Цветанов.
Левски Волей през новия сезон:
Разпределители: Георги Братоев, Стефан Стоянов, Георги Топалов; Посрещачи: Симеон Александров, Иван Латунов, Димитър Маринков, Златко Кьосев; Диагонали: Иван Дамянов, Цветан Петров, Жани Желязков; Либеро: Ивайло Лалов; централни блокировачи: Василий Петров, Денис Чавдаров, Венци Трифонов.
 

Фермери от Болярово спечелиха дело срещу БАБХ

автор:Дума

visibility 117

Увеличават черния списък на нелоялните търговски практики

автор:Дума

visibility 178

/ брой: 52

По-големи санкции за кражба на ток

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 52

САЩ готвят закон срещу руснаци, подкрепящи Мадуро

автор:Дума

visibility 5

Откриха 40 кг пластмаса в стомаха на мъртъв кит

автор:Дума

visibility 111

Кървава атака в трамвай в Холандия

автор:Дума

visibility 100

Учим ли се от историята?

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 52

Камъчетата, които обръщат колата

автор:Зорница Илиева

visibility 368

/ брой: 52

Човек на ДУМА издаде нова книга

автор:Велиана Христова

visibility 235

/ брой: 52