21 Ноември 2018сряда04:50 ч.

Само с 3-ма стари Левски Волей ще цели Топ 3

/ брой: 233

автор:Мариан Владимиров

visibility 390

Новият старши треньор на мъжкия волейболен Левски Волей Георги Петров заяви, че си е поставил лична цел да класира отбора в челната тройка. "Клубното ръководство ми постави за цел изграждане на отбора и развиване на младите състезатели. Моята лична амбиция обаче емясто в тройката", заяви помощник-треньорът на националния тим. Той е наясно съм с възможностите на съперниците в елитната волейболна лига и смятам, че това е реално. Тимът му приема единия от фаворитите Марек Юнион-Ивкони на старта на новата кампания в Суперлигата на НВЛ утре от  17.00 ч.
 "Картотекирахме 14 състезатели в отбора. За съжаление не успяхме да запазим ядрото. Съставът ни почти изцяло е променен. Само 3-ма играчи са останали от миналия сезон", каза Петров.
 "Имаме доста млади състезатели. Към всеки от тях ще подхождам по индивидуална програма. Убеден съм, че в края на сезона те ще имат развитие", каза Петров. За него основен фаворит остава ЦСКА, който обаче също има финансови проблеми. Силите на отборите  като физика са изравнени. Именно затова към срещите ще трябва да подхождаме и с хитрост и ум. Изненади не очаквам. Познавам добре отборите и състезателите. ЦСКА е на малко по-високо ниво. Може би Пирин Балканстрой, Марек и Габрово също са с крачка пред останалите", каза още Петров и отрече, че с отбора изобщо са тренирали националите Красимир Гайдарски и Христо Цветанов.
Левски Волей през новия сезон:
Разпределители: Георги Братоев, Стефан Стоянов, Георги Топалов; Посрещачи: Симеон Александров, Иван Латунов, Димитър Маринков, Златко Кьосев; Диагонали: Иван Дамянов, Цветан Петров, Жани Желязков; Либеро: Ивайло Лалов; централни блокировачи: Василий Петров, Денис Чавдаров, Венци Трифонов.
 

Над 2 г. се бави ремонтът на мотрисите "Сименс"

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 226

Птичият грип погуби над 1 милион пернати у нас

автор:Дума

visibility 45

/ брой: 226

Забраняват пластмасата в ски зоната в Банско

автор:Дума

visibility 51

/ брой: 226

Прогнозират 5% ръст на туристите през зимата

автор:Дума

visibility 25

/ брой: 226

В Румъния уволниха шестима министри

автор:Дума

visibility 109

/ брой: 226

65% от гърците против договора със Скопие

автор:Дума

visibility 67

/ брой: 226

Груевски получи убежище от Унгария

автор:Дума

visibility 72

/ брой: 226

Евросъюзът държи на договора за ракетите

автор:Дума

visibility 51

/ брой: 226

Да подадем ръка на сънародниците ни зад граница

visibility 60

/ брой: 226

Искам съд за виновните!

visibility 112

/ брой: 226