23 Март 2019събота21:52 ч.

Левски разкрива честването на Гунди на мача в петък

/ брой: 82

автор:Владимир Николов

visibility 405

Подробностите около честванията за 75-годишния юбилей от рождението на легендата на Левски и България Георги Аспарухов ще бъдат обявени по време на мача на „сините“ с Ботев в петък, разкри финансовият директор на клуба Красимир Иванов на специално организиран брифинг. Тогава ще бъде обявен официално съперникът на Левски за приятелския мач, предвиден на 19 август.
"Сините" готвят куп инициативи за юбилея на Гунди, а се изказват предположения, че за спаринга ще бъде поканен аржентинският гранд Бока Хуниорс, но Иванов обяви, че това ще е сред изненадите за запалянковците.
„Една от скритите изненади е да  разкрием името на съперника ни. Тогава ще стане ясно с кого ще се срещнем на 19 август. В интерес на истината лесно уредихме съперника. Може би шансът бе на наша страна. Ние се оглеждахме за възможности. Появи се и в рамките на няколко дни уредихме детайлите. За нас като клуб бе важно да се изпълни това наше желание, да има събитие, което да маркира лятото. От петък започват различни инициативи. В средите на феновете има доста идеи, организиране на детски турнир. Смятаме да възродим един от турнирите, носещи името на Гунди. Започваме от петък, а лятото и есента ще продължим“, обясни Иванов.
Запитан дали Христо Стоичков е съдействал за уреждането на съперника, Иванов отговори:  „Знам, че излязоха такива слухове, ние лично с него не сме разговаряли. Надявам се да има възможно най-много хора на стадиона по време на мача с Ботев. Очевидно носталгията по Гунди ще допринесе повече от футболната интрига. Надявам се повече фенове да дойдат. Дано повече хора пристигнат и от Пловдив. За съжаление, петък е работен ден, но се надявам от Пловдив максимално много хора да дойдат“, добави Иванов.
 

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 1246

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 372

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 418

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 217

/ брой: 56