26 Март 2019вторник21:41 ч.

Едно към едно

И сам войнът си е... бушон

/ брой: 195

автор:Лозан Такев

visibility 722

Може и да не е най-удачното сравнение, но е близко до онова, което ще споделя на четири очи с теб, читателю. За гражданите за европейско развитие на България не е новина разпадът им отвътре. Ако на следващи избори прескочат 4-процентовата бариера, ще е неразбираемо. А нищо чудно, както скоро съобщи Мирослав Найденов, врял и кипял в кухнята на ГЕРБ, Борисов да направи нова партия и пак да победят тя и той, и пак Бойко ще е премиер завинаги... Не случайно е разтривал ушите на Тато, който ни управлява над 30 години.
Каква е статистиката? В ГЕРБ всеки е сам войн... И сам си е бушон.
Румяна Желева "сама" се оттегли от политиката. Искра Фидосова също "сама" излезе от нея. Помните, нали! Филип Златанов с тефтерчето какво направи. "Сам", доброволно се оттегли. Навремето сам си отиде и Мирослав Найденов, също бивш министър в кабинета "Борисов 1".
А в днешно време изгърмя бушонът със суджука. Оказа се, че освен в Силистра суджук има почти във всеки град. След Живко Мартинов "сам" подаде оставка Мирослав Боршош. Сам се оттегли Лазар Влайков след станалото във Виноградец. Там загина и човек. Чухме, че оставка подал и  Божидар Димитров. Малко ни съмнява доброволната му заявка за пенсиониране. В последно време нещо ги говореше доста свободно изреченията за Европейския съюз и САЩ бившият министър в кабинета на Борисов...
Фрапираща е "оставката" на несъстоялия се шеф на Комисията за досиетата. Казват, че е искал в миналото и други подобни постове и длъжности, но и тогава не го е огряло и не е станал примерно "шеф на горите един бракониер". Сега за една бройка щеше да стане. Добре, че има будни интелектуалци и вляво, и вдясно! Та "сам" си подаде оставка и Антон Тодоров, преди да напише новата си книга "Шайка"-та. Сега дойде ред на Делян Добрев след шуробаджанаците и котараците в Хасково.
Няма съмнение, че повечето от доброволните оставки са политическата воля на Шефа, независимо къде е - на корта, на игрището, в Талин, в Брюксел или в Щатите. Просто той е "съгласен" с тях!? Защото в партията ГЕРБ всички имат политическата воля да са и воини, и бушони. Това спокойно могат да го потвърдят и "беквокалистите" им като Тома Биков, Деси Атанасова и останалите, ако посмеят да го направят сами...

 

Парламентът поема контрола над "Брекзит"

автор:Дума

visibility 38

/ брой: 59

Америка прие закон срещу руския газ в ЕС

автор:Дума

visibility 50

/ брой: 59

Заплашиха кметства в германски градове

автор:Дума

visibility 25

/ брой: 59

Румънците забогатяват

автор:Дума

visibility 43

/ брой: 59