16 Ноември 2018петък21:10 ч.

Дебелоочие

/ брой: 155

автор:Мария Нинова

visibility 803

Факт е, че БСП е най-голямата лява партия. Членовете й поискаха обединение с други формации за обща президентска кандидатура. В това число влизат и избягалите от нея АБВ и "Движение 21". Светът е устроен така, че големите диктуват правилата. От формацията на Георги Първанов продължават да се държат менторски. Говорят така, сякаш всичко зависи от тях. Правят се и на сърдити, а греховете, които натрупаха, все още са трудни за преглъщане из редиците на БСП. През почивните дни Румен Петков даваше оценки по медиите. Обяви, че "е малко неприлично да се поставят предварителни условия за това какви теми, в това число и какви имена, могат да бъдат коментирани по време на разговорите". Не беше неприлично, като се отцепиха и откъснаха живо месо от социалистическата партия на европейските избори. Не беше неприлично и като участваха в дясно управление. Вече се правят на големи антигербаджии, нищо че довчера подпираха Бойко Борисов.
С цялата си наглост се опитват да държат тон. Тон подходящ за по-силния. Играят го засегнати. Едва ли не очакват някой да им се моли. Хайде по-спокойно! И всичко това заради заявката на БСП, че Първанов и Калфин не могат да бъдат тази обща кандидатура. Егото им за пореден път бе ударено. Мераците на някои хора бяха попарени. Нека не забравяме, че ако не беше столетницата, имена като Георги Първанов, Румен Петков, Ивайло Калфин и още много други щяха да бъдат познати само за обкръжението им. Затова нямат никакво право да се държат като господари и да бъдат съдници. Дебелоочието трябва да има някакви граници.
Да подадеш ръка на предателя е едно от най-трудните неща. Изисква се сила и смирение. Но не означава, че трябва да търпиш да ти се качват на главата. Картинката най-добре се описва с израза "всяка жаба да си знае гьола", в допълнение - "мястото в него и часа за квакане, а в останалото време мълчаливо да слуша другите жаби, дори и крастави да са".

Валери Симеонов подаде оставка

автор:Дума

visibility 29

Нинова: Коалиция с ГЕРБ е изключена

автор:Дума

visibility 70

Съдът пусна Иванчева и Петрова под домашен арест

автор:Дума

visibility 102

Борисов прие поканата на Радев, даде му домашно

автор:Дума

visibility 557

Ще плащаме такса за преминаване по мостове и тунели

автор:Дума

visibility 295

/ брой: 223

ВМЗ ще прави дронове по израелски технологии

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 223

БНБ очаква по-нисък растеж

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 223

Разходите на домакинствата пак са повече от доходите

автор:Дума

visibility 100

/ брой: 223

Израел отива на предсрочни избори

автор:Дума

visibility 88

Лондон одобри сделката за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 151

/ брой: 223

Медиите на Острова скептични за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 223

Скритният човек от народа

автор:Лозан Такев

visibility 461

/ брой: 223

Борисов, спри да лъжеш!

visibility 928

/ брой: 223

Агресията в училището допълзя от обществото

автор:Денчо Владимиров

visibility 194

/ брой: 223

Датата

автор:Дума

visibility 99

/ брой: 223