10 Август 2020понеделник09:01 ч.

Искам думата

Наложително

Стига сме си пречили взаимно!

/ брой: 128

visibility 42

Всички ние сме част от БСП - партията, успяла да съществува повече от сто години. Как го е направила? Отговорът може да бъде обобщен с няколко думи. През годините партията се е променяла, но винаги е предлагала реални решения на проблемите на хората и е успявала да съхрани доверието им. Това трябва да направим и сега.

Когато си политик и говориш пред аудиторията, има две важни неща, от които зависи дали хората ще те припознаят за техен кандидат или не: какво казваш и как го казваш. Посланията на БСП в по-голямата си част са ясни и добре аргументирани. Начинът, по които се представят, е основният проблем. БСП е единствената алтернатива и единствената демократична партия в България. Не сме като ГЕРБ - всички зомбирани и говорят заучени текстове, а Вождът коли и беси. Затова смятам, че партийните форуми и събирания са местата, на които трябва да се обсъждат различията, за да се стигне до разумно взети общи решения. Стига вече сме си пречили взаимно. Колкото и да са силни посланията ни, ако не излъчваме единство, няма да ни повярват. 

Истина е, че по-голямата част от младите в България не припознават БСП като партия, която представлява техните убеждения. Грешката за това е в нас. Добре е да има повече млади хора сред лицата на левицата, но едните са продължение на другите и заедно са силата. Трябва да убедим хората, че техният глас има значение. Много по-голяма битка е това. Трябва да излезем от образа на пищящата опозиция и да се държим като хора, които могат да управляват и да променят нещата. Не е достатъчно да се събираме в партиен кръг и да убеждаваме себе си в това, в което всички сме убедени. Трябва да имаме повече срещи на общинско ниво, с по-широк кръг от хора. Промяната е процес. Важна е посоката, но и скоростта. Изисква се време, но не може и прекалено бавно да се движим напред.

Денислав КИРЧЕВ

Военните помагат в гасенето на пожарите в Хасковско

автор:Дума

visibility 159

Екатерина Захариева си урежда пост в ЕС?

автор:Дума

visibility 415

/ брой: 151

Родната тол система стана златна

автор:Дума

visibility 334

/ брой: 151

Пандемията срина приходите в транспорта

автор:Дума

visibility 179

/ брой: 151

Хората очакват да обеднеят още

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 151

Димитър Зоров: Сирене под 12 лева е със сухо мляко

автор:Дума

visibility 164

/ брой: 151

Масови бунтове заляха ливанската столица

автор:Дума

visibility 138

/ брой: 151

Русия обяви кога ще отвърне с ядрен удар

автор:Дума

visibility 315

/ брой: 151

Тръмп се скара с ключов републикански спонсор

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 151

Комисията Скопие-София може да заседава през септемри

автор:Дума

visibility 136

/ брой: 151

ДПС - Доган за пари и сеир

автор:Юри Михалков

visibility 317

/ брой: 151

Извинете се, г-н Борисов!

visibility 402

/ брой: 151

Учителят от Джулюница

автор:Лозан Такев

visibility 194

/ брой: 151

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ