04 Ноември 2025вторник02:17 ч.

Скъсали Ед Шийрън по музика в колежа

/ брой: 161

автор:Дума

visibility 803

28-годишният световноизвестен британски изпълнител Ед Шийрън бил скъсан по музика в колежа, съобщи "Контакт мюзик". Звездният поп идол, който може да се похвали с над 150 милиона продадени копия от албума си, е получил писмо от Академията по съвременно музикално изкуство в Гилдфорд, Съри. В документа се посочва, че е получил шест слаби оценки във всички сегменти на творческия процес на композирането, включително писането на текстове.

Въпросното послание е част от изложба, посветена на музиканта, в родния му град Ипсуич, Източна Англия. Ед се записва в колежа през 2009-а, но напуска година по-късно заради ниския успех и за да се фокусира върху музиката си. В училищен доклад от 2004 г. Шийрън е описан като "естествен талант, чийто глас започва да мутира, но все още ще се развива".

Рязко поскъпват зеленчуци в сезона на туршиите

автор:Дума

visibility 469

/ брой: 205

Падат приходите на "Български пощи"

автор:Дума

visibility 488

/ брой: 205

"Револют" спира да работи с левове от 17 декември

автор:Дума

visibility 492

/ брой: 205

„Евронюз“: Страните от ЕС ще плащат заемите на Киев

автор:Дума

visibility 507

/ брой: 205

В РСМ освиркаха Величкович - пяла с българския флаг

автор:Дума

visibility 476

/ брой: 205

Гърците все повече търсят стоки втора употреба

автор:Дума

visibility 488

/ брой: 205

Накратко

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 205

Смисълът от властта

автор:Александър Симов

visibility 495

/ брой: 205

Венецуелският пъзел на Путин

автор:Юри Михалков

visibility 563

/ брой: 205

Будителството - жива сила

visibility 478

/ брой: 205

Не говорим за "Лукойл", а за "Нефтохим Бургас"!

visibility 492

/ брой: 205

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ