09 Април 2020четвъртък18:11 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Няколко думи

Сетиха се

/ брой: 29

автор:Валентин Георгиев

visibility 582

Главният прокурор поискал забрана на съюза - организатор на Луковмарш. В хода на разпоредената от държавното обвинение проверка за дейността на "БНС-Еделвайс" се установило, че организацията насърчавала насилието, водела антисемитска пропаганда, разпалвала расова, етническа и религиозна вражда, имала военизирана структура...

Е, най-сетне с нещо можем да поздравим Гешев. Все пак прокуратурата се плесна в челото и извика "Еврика!". За бездействието й години наред, както и за пасивната роля на институции като Столичната община и МВР - ни гък. Колко пъти и колко апели за подобна мярка имаше досега по отношение на тези "бригади". А реакция - никаква.

Гешев, разбира се, предпазливо не споменава думата "фашизъм", щото според властта такъв тук не е имало! А пък в хода на въпросната проверка в дома на бивш член на БНС, починал преди седмици в сградата на ДАНС, са открити множество незаконно притежавани оръжия, боеприпаси, дрехи с полицейски атрибути и... нацистка литература, включително "Моята борба" на Хитлер.

Забраната на въпросния съюз е може би първото официално действие срещу българския неофашизъм. За чието съществуване властта мълчи. А пипалата му не са само в БНС. Поклоните у нас пред новоизградени мемориали на откровени фашистки дейци го доказват.

Борисов разпореди Мавродиев да бъде уволнен от ББР

автор:Дума

visibility 605

/ брой: 68

Има достатъчно агнешко за Великден

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 68

Испания е близо до овладяване на епидемията

автор:Дума

visibility 116

Борис Джонсън е клинично стабилен

автор:Дума

visibility 241

Байдън ще се изправи срещу Тръмп

автор:Дума

visibility 265

Из архивите на ЦРУ за България

автор:Христо Георгиев

visibility 1176

/ брой: 68

Изповед на лошия закон

автор:Владимир Георгиев

visibility 306

/ брой: 68

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ