25 Юни 2021петък03:15 ч.

Няколко думи

Приоритети

/ брой: 48

автор:Георги Георгиев

visibility 625

Първите, които го отнасят при всеки нов взрив на заразени, са учениците. Това стана аксиома за последната година. Няколко випуска са унищожени в образователно отношение в резултат на дистанционното обучение. То не може и не бива да замества присъствената форма. Има ученици, които за цяла година, са били по 30 дена в училище. Безумие.

При това никой не се и опъва особено. Нито учителите, нито учениците, очаквано за възрастта, вятър ги вее на бял кон, нито министърът, нито местните власти. Не го е еня и премиера, но от еднокнижника друго не се и очаква. Родителите са недоволни, но на всеки недоволен по телевизора ще покажат друг, който е много доволен. Хора разни, идеали също.

Не се обсъжда сериозно въпросът за възобновяване на нормални учебни занятия при поголовна ваксинация на учителите и насочване на усилията в тази посока. Засега от над 92 000 педагогически специалисти са ваксинирани едва над 27 000. Какво правим?

Виж, като стане въпрос за заведения, ще си издерат очите. Децата не гласуват, но работещите в сектора на услугите гласуват. Еднокнижника този въпрос сега го вълнува най-много. 

Сега спират горните випуски от присъствено обучение в София и още в няколко области, но от 1 април ще заработят дискотеките. Това вече не е майтап. Това са приоритети.

Задава се рязко поскъпване на парното

автор:Дума

visibility 99

/ брой: 120

Комитова откри още нарушения на магистрала "Хемус"

автор:Дума

visibility 100

/ брой: 120

Премахват обществените телефони

автор:Дума

visibility 106

/ брой: 120

Меркел предложи среща ЕС-Русия

автор:Дума

visibility 130

/ брой: 120

Размирици с нелегални мигранти в Литва

автор:Дума

visibility 109

/ брой: 120

Церемония в Мемориала на убитите евреи в Берлин

автор:Дума

visibility 263

/ брой: 120

Главата на Ламята

автор:Ина Михайлова

visibility 257

/ брой: 120

София отива на изборите с призив за промяна

автор:Деси Велева

visibility 158

/ брой: 120

Новата Стара Европа

автор:Юри Михалков

visibility 129

/ брой: 120

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ