01 Декември 2021сряда02:47 ч.

Организаторите на "Синелибри" с информация за киноманите във връзка с новите противоепидемични мерки

/ брой: 202

автор:Дума

visibility 1128

Новата заповед на Министерството на здравеопазването, в сила от 21 октомври в 00:00 ч., гласи, че в киносалоните могат да бъдат допускани само зрители, които притежават "зелен сертификат" или по-конкретно:

- ваксина за КОВИД-19

- преболедували са КОВИД-19

- имат отрицателен PCR тест

- имат отрицателен антигенен тест

Поради нововъведените противоепидемични мерки бихме искали да се обърнем към вас с молба да проявите разбиране към създалата се ситуация, с която се налага да се съобразим, за да запазим собственото си здраве и това на околните, посочват организаторите на фестивала.

В случай че не притежавате "зелен сертификат", не желаете да се сдобиете с такъв и сте си закупили билет преди 19 октомври, "Синелибри" ви предлага следните възможности:

- срещу всеки закупен билет да получите безплатен достъп до Neterra.TV+ за филм по ваш избор;

- срещу всеки закупен билет да получите безплатен билет след отпадането на мерките за всеки филм от програмата, който е в регулярно разпространение ("Дюн", "Бенедета", "Влюбеният Айфел", "Три етажа", "Изгубени илюзии", "Денят на флага", "Историята на жена ми" и др.);

- срещу всеки закупен билет да получите акредитация с достъп до филми от програмата на "Синелибри 2022";

- срещу всеки закупен билет да получите безплатно книга по избор на издателство "Колибри" на близка стойност;

- да ви бъде възстановена сумата за закупения билет от касата на залата, от която сте го закупили, или онлайн. Обръщаме внимание, че билети, закупени след 19 октомври от зрители, които не притежават "зелен сертификат", не се възстановяват.

Относно церемонията по награждаване в зала 1 на НДК и двата филма, които ще бъдат излъчени там на 21 октомври от 17.30 и 19.30 ч., бихме искали да уведомим зрителите, че сме организирали пункт за извършване на бързи тестове от лаборатория "Кандиларов" на стойност 10 лева. Приканваме зрителите на двата филма и желаещите да се срещнат с международното жури на "Синелибри", да дойдат в НДК 30 минути преди прожекцията.

Като допълнителен бонус към всички зрители обявяваме, че излъчването на филмите в Neterra.TV+ ще продължи една седмица допълнително след 31 октомври. Фестивалът продължава присъствено във всички зали по график до 31 октомври.

Бихме искали да подчертаем, че създалата се ситуация не е по наше желание и категорично се разграничаваме от начина, по който тя е наложена - без време за реакция, без диалог, без стратегия. Поради мащабната организация и логистика с множеството киносалони и разпространители, както и предвид липсата на елементарна подкрепа от Министерството на културата и Министерството на здравеопазването, ще сме ви безкрайно благодарни, ако изберете опция, различна от възстановяването на суми за закупени билети. Вярваме, че ако сте зрители на фестивала, го цените и ще ни подкрепите. При всички случаи ви благодарим за доверието и даваме дума, че ще удовлетворим желанието за обезпечение на всеки зрител, щом това се налага поради създалата се ситуация, добавят от екипа на фестивала.

За въпроси: info@cinelibri.com

 

 

 

Всеки пети учител напуска през първата си година

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 231

Минеков сезира прокуратурата за тунела до Римския стадион

автор:Дума

visibility 154

/ брой: 231

По-високи данъчни облекчения за родители

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 231

Топлофикациите: Парното поскъпва с над 20% от януари

автор:Дума

visibility 226

/ брой: 231

Фаталният участък на "Струма" е без Акт 16

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 231

Производствените цени нараснаха с 24 % за година

автор:Дума

visibility 205

/ брой: 231

Шотландия се готви за нов референдум

автор:Дума

visibility 252

/ брой: 231

Русия и КНДР критикуват АУКУС

автор:Дума

visibility 234

/ брой: 231

Глоба и затвор в Австрия за отказ от ваксинация

автор:Дума

visibility 265

/ брой: 231

Протести в Бангладеш

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 231

Кой кара снегорина?

автор:Деси Велева

visibility 125

/ брой: 231

До Никулден не трябва да пуснем Омикрон

автор:Велиана Христова

visibility 264

/ брой: 231

Борбата за теменужките

автор:Деси Велева

visibility 273

/ брой: 231

Пенсионерска Коледа

автор:Ева Костова

visibility 296

/ брой: 231

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ