30 Октомври 2020петък03:53 ч.

Снимка Емилия Костадинова

Нинова: Политика с грижа за хората, морал и организация – това е пътят за успеха ни на парламентарните избори

Четвърта част на изказването на Корнелия нинова пред 50-ия Конгрес на БСП

автор:Дума

visibility 457

Уважаеми другарки и другари, в последните 4 години извървяхме нелек път. Доказахме се като държавнически отговорна, организационно мобилизирана и готова да промени модела на управление партия. По трите най    -важни въпроси за една партия. Първият – на терена на морала. Вторият – на терена на политиката. И третият – на терена на организационното състояние.

На терена на морала – отрекохме задкулисието и олигархично-мафиотския модел на управление. Не само го отрекохме – ние сме единствената партия, която отказа да влезе в сговор с него и всеки ден неотклонно и последователно водехме борба с него.

На терена на организационното състояние – ние сме единствената партия, която направи най-демократичната, най-модерната и най-европейска реформа – дадохме властта на народа, на членовете на партията. Да решават чрез прекия избор за председател. И с високата мобилизация показахме, че активна, може да провежда честни избори и е консолидиране не зад един човек, а зад политика.

И трето, на терена именно на политиката – ние сме единствената партия, готова с план за управление на България, който гарантира икономически развита, социална, справедлива, демократична и правова държава. Политика с грижа за хората, морал и организация – това е пътят за успеха ни на парламентарните избори.

След 4 години усилия и труд е време да получим този успех, победата на парламентарните избори. Не за постове, а за лостове за промяна на България. Няма да е лесно, но ние доказахме, че трудните неща не ни стряскат.

Ще завърша с една мисъл, която харесвам: „Никога не се предавайте. Никога, никога, никога. Нито за големи, нито за малки неща. Нито за значими, нито за незначителна. Никога не се предавайте, освен на убежденията си за чест и за здрав разум.“

Вярвам, че с вашата чест на почтени хора, с нашата чест на социалисти-родолюбци и със здравия ни разум на държавници, ще управляваме България с грижа за хората. На добър час!

Медиците отново с призив: Да се запазим здрави!

автор:Дума

visibility 99

Само хора на Гешев в европрокуратурата

автор:Дума

visibility 147

/ брой: 207

За нов обществен договор зоват експерти

автор:Павлета Давидова

visibility 127

/ брой: 207

Съветите на левицата продължават секторните анализи

автор:Дума

visibility 121

/ брой: 207

За 2 г. не е ремонтиран нито един опасен язовир

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 207

Властта няма да облекчи наредбата за касовите апарати

автор:Дума

visibility 108

/ брой: 207

Изтеглят спорните промени за отрови и капани в ловния закон

автор:Дума

visibility 97

/ брой: 207

Всеки десети кубик дърва бил добит престъпно

автор:Дума

visibility 103

/ брой: 207

Франция под карантина

автор:Дума

visibility 100

/ брой: 207

Ислямист закла трима в църква в Ница

автор:Дума

visibility 139

/ брой: 207

В Скопие са отхвърлили българския компромис

автор:Дума

visibility 170

/ брой: 207

Ереван: Баку отхвърля прекратяването на огъня

автор:Дума

visibility 111

/ брой: 207

Датата

автор:Дума

visibility 110

/ брой: 207

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ