15 Ноември 2019петък06:44 ч.

Николай Радев: Ще работим с неправителствения сектор

автор:Дума

visibility 445

„Ще работим в тясно сътрудничество с неправителствените организации, чиято цел е съхраняването на духовните ценности, каквато е Вашата фондация”, заяви кандидатът на БСП за кмет на Пловдив Николай Радев. Той се срещна с ръководството на фондация „Аракс”, учредена през 2011 г. в обществена полза за опазване и предаване на арменските традиции. „За тези осем години успешно организираме различни занимания за децата в Пловдив и вече втора поредна година ръководим Международния фестивал за арменска самодейност”, каза председателката на Управителния съвет Мариам Гарабедян. По думите й градът е родно място за много интелигентни и можещи хора, но те продължават своето развитие другаде. Тя даде пример с участника в срещата - оркестровия диригент Врам Чифчиян, посланик на града ни по световните музикални сцени, един от всичките 51 кандидат-общински съветници в листата на левицата. 

Тя изрази съжаление, че бизнесът в Пловдив и общината не работят заедно, за да има перспектива за пловдивчани. „Кметът на града може да обедини тези на пръв поглед съвсем независими звена – средни училища, вузове и бизнес, и това е моята цел”, изтъкна Николай Радев. Представителите на фондацията подкрепят идеята в платформата „Пловдив на хората” за адаптирането на обучението в професионалните гимназии към модерните специалности, необходими на бизнеса. Но имат сериозни забележки към тромавата административна машина, която отблъсква и спъва всяка гражданска или обществена инициатива. Фондации като Вашата заслужават подкрепата на община Пловдив и на Общинския съвет", обобщи в заключение Радев.

БНБ не допуска отрицателни лихви по депозити на гражданите

автор:Дума

visibility 94

/ брой: 220

Бизнесът очаква 10 на сто по-малко инвестиции

автор:Дума

visibility 77

/ брой: 220

Предлагат по-висок акциз за цигарите

автор:Дума

visibility 88

/ брой: 220

На свободния пазар токът за бита с 30% по-скъп

автор:Дума

visibility 87

/ брой: 220

Прага иска промени на договора за НАТО

автор:Дума

visibility 151

/ брой: 220

Ердоган към Тръмп: Готови сме за нова страница със САЩ

автор:Дума

visibility 97

/ брой: 220

Примирие между Израел и палестинци

автор:Дума

visibility 80

/ брой: 220

Русия призна Анес за временен президент на Боливия

автор:Дума

visibility 75

/ брой: 220

Пицомани

автор:Евгени Гаврилов

visibility 110

/ брой: 220

Ако...

автор:Лозан Такев

visibility 98

/ брой: 220

Каракачанов иска, ГЕРБ и ВМРО не дават

visibility 141

/ брой: 220

Двама чужденци създават... най-българската картина

автор:Петра Ташева

visibility 88

/ брой: 220

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ