25 Май 2020понеделник15:30 ч.

НАТФИЗ определи избраниците си за учебната 2019/2020 г.

/ брой: 176

автор:Дума

visibility 522

Водещи творци, експерти, преподаватели и практици от областите на театъра, киното, продуцентството, арт мениджмънта, авторското право избраха най-уверените, способни и мотивирани измежду поколението Z, които да започнат професионалното си изграждане в НАТФИЗ.

Независимо от демографската криза и миграционните процеси осъвременените програми и специалности на академията успяха да привлекат сериозно подготвени кандидати. Явиха се 13% повече спрямо предходната година, научи ДУМА от Десислава Димитрова, пиар. 

Желаещите да влязат в актьорските класове на проф. д-р Атанас Атанасов и проф. Иван Добчев бяха 231 - от които 152 жени и 78 мъже. 157 се впуснаха в надпревара за специалностите във факултет "Екранни изкуства". Сериозен процент от представилите се момичета и момчета, сред които не липсваха и наследници на известни творчески фамилии, впечатлиха с обхвата на културните си интереси и дълбочината на заниманията си.

Онези, които успяха да се преборят, ще се запишат до 14 септември, а на 15-и, точно в 10 ч., ще получат студентските си книжки на голямата сцена на Театър НАТФИЗ по време на тържествената церемония за откриването на учебната 2019/2020 г.

Като светлина ще потъна...

автор:Елена Алекова

visibility 497

/ брой: 96

Не погубвайте българския език!

автор:Любомир Калев

visibility 924

/ брой: 96

Датата

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 96

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ