04 Август 2020вторник12:05 ч.

На тридневен коледен базар канят ученици

Екип "Вдъхновители" от Националната финансово-стопанска гимназия в София инициира кауза за подпомагане на два приюта

/ брой: 237

автор:Дума

visibility 840

Възпитаници на Националната финансово-стопанска гимназия в София организират традиционен коледен базар, който ще се проведе 17, 18, 19 декември (от 8,30 до 17,30 ч.) в червената сграда с кула (жк "Лозенец", ул. "Розова долина" 1). Освен това учениците от екип "Вдъхновителите" инициират кауза за събиране на дрешки, учебници и книги в гимназията, които ще бъдат дарени на два приюта.

Благотворителният базар се провежда в продължение на 4 години по случай Рождество Христово. В подготовката му се включват ученици и учители от цялата гимназия, като всеки участва в екипа, където може да допринесе най-много. В процеса на работа се формират различни групи, някои от които се занимават с изработка на картини за коледната изложба, а други поемат отговорност за цялостната организация.

Мисията на тези прояви е да мотивираме и сплотяваме както съучениците и преподавателите си, така и всички наши родители, съмишленици и партньори, сподели за ДУМА Аделина Андонова, част от екипа "Вдъхновителите". И добави, че тази година желанието да правят добрини започна да излиза от стените и пределите на гимназията, а мечтите на децата станаха по-големи, но също така реалистични и постижими.

Коледният базар не е просто продажба на храна. За нас той е сплотеност, работа в екип, ангажиране на всички ученици, преподаватели и съмишленици. Базарът е трепет, топлина и желание да сме по-добри, да сме едно цяло. С The Last Christmas искаме да стигнем до колкото се може повече хора, независимо от сферата, в която се развиват, и да им покажем, че ако са достатъчно мотивирани и сплотени, могат да направят невъзможното възможно. За нас тази година е най-сантиментална и изпълнена с най-много надежда. Ще бъде сбъдната мечта, ако повярвате в нашата инициатива да помогнем на докосналите се до базара ни хора да бъдат по-усмихнати, позитивни и вярващи! - разкри още в писмо до ДУМА Аделина Андонова.

Румен Гълъбинов: Кризата е безпрецедентна

автор:Дума

visibility 87

2 млн. по-малко чужди туристи у нас заради КОВИД

автор:Дума

visibility 191

/ брой: 147

Земевладелците: Нов налог за земята може да доведе до фалити

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 147

Всеки двадесети търговец е загубил 90% от приходите си

автор:Дума

visibility 158

/ брой: 147

Русия пуска ваксина срещу КОВИД-19

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 147

Помощник на Тръмп иска добри отношения с Русия

автор:Дума

visibility 220

/ брой: 147

Берлин зове за твърда позиция спрямо Китай

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 147

И Десети ноември няма да помогне

автор:Спирдон Спирдонов

visibility 349

/ брой: 147

Защо властта мрази българската музика?

автор:Альона Нейкова

visibility 346

/ брой: 147

Датата

автор:Дума

visibility 148

/ брой: 147

Ново време

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 147

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ