24 Януари 2020петък05:11 ч.

На тридневен коледен базар канят ученици

Екип "Вдъхновители" от Националната финансово-стопанска гимназия в София инициира кауза за подпомагане на два приюта

/ брой: 237

автор:Дума

visibility 482

Възпитаници на Националната финансово-стопанска гимназия в София организират традиционен коледен базар, който ще се проведе 17, 18, 19 декември (от 8,30 до 17,30 ч.) в червената сграда с кула (жк "Лозенец", ул. "Розова долина" 1). Освен това учениците от екип "Вдъхновителите" инициират кауза за събиране на дрешки, учебници и книги в гимназията, които ще бъдат дарени на два приюта.

Благотворителният базар се провежда в продължение на 4 години по случай Рождество Христово. В подготовката му се включват ученици и учители от цялата гимназия, като всеки участва в екипа, където може да допринесе най-много. В процеса на работа се формират различни групи, някои от които се занимават с изработка на картини за коледната изложба, а други поемат отговорност за цялостната организация.

Мисията на тези прояви е да мотивираме и сплотяваме както съучениците и преподавателите си, така и всички наши родители, съмишленици и партньори, сподели за ДУМА Аделина Андонова, част от екипа "Вдъхновителите". И добави, че тази година желанието да правят добрини започна да излиза от стените и пределите на гимназията, а мечтите на децата станаха по-големи, но също така реалистични и постижими.

Коледният базар не е просто продажба на храна. За нас той е сплотеност, работа в екип, ангажиране на всички ученици, преподаватели и съмишленици. Базарът е трепет, топлина и желание да сме по-добри, да сме едно цяло. С The Last Christmas искаме да стигнем до колкото се може повече хора, независимо от сферата, в която се развиват, и да им покажем, че ако са достатъчно мотивирани и сплотени, могат да направят невъзможното възможно. За нас тази година е най-сантиментална и изпълнена с най-много надежда. Ще бъде сбъдната мечта, ако повярвате в нашата инициатива да помогнем на докосналите се до базара ни хора да бъдат по-усмихнати, позитивни и вярващи! - разкри още в писмо до ДУМА Аделина Андонова.

Каша във властта заради хазарта

автор:Ростислава Иванова

visibility 104

/ брой: 16

Кабинетът прие плана за Перник, чака се решение от СОС

автор:Дума

visibility 62

/ брой: 16

България остава начело в ЕС по корупция

автор:Дума

visibility 51

/ брой: 16

Имотите в София са поскъпнали със 7,13% през 2019 г.

автор:Дума

visibility 66

/ брой: 16

С дронове щели да контролират чумата по свинете

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 16

Китай затвори 5 опасни града

автор:Дума

visibility 67

/ брой: 16

Кратки новини

автор:Дума

visibility 70

/ брой: 16

Асен Личев: Перник има вода за 55 дни

автор:Ростислава Иванова

visibility 90

/ брой: 16

Да крадат, важното е да Му служат

автор:Дума

visibility 91

/ брой: 16

ГЕРБ превърнаха страната ни във воняща клоака

visibility 163

/ брой: 16

Прозъбени баири

visibility 70

/ брой: 16

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ