29 Юни 2022сряда16:35 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°. Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°.

Димитър Митовски:

"Мисия Лондон" ще има продължение - "Мисия Москва"

/ брой: 142

автор:Христо Събев

visibility 1755

Премиерата на новия български филм "Мисия Лондон" на Московския кинофестивал се състоя много рано - в 8 ч. сутринта (българско време) в присъствието на не многобройни зрители поради ранния час. Но тези, които гледаха филма, останаха доволни и по време на пресконференцията се поинтересуваха да научат от Димитър Митовски и Иван Дойков дали филмът няма да има продължение. Двамата споделиха, че възнамеряват да продължат филма и вече подготвят сценария за "Мисия Москва".
Прочутата унгарска режисьорка Марта Месарош представи на фестивала филма си "Последният донос на Ана", който участва в основния конкурс. Филмът разказва за популярната Ана Кетли, която е в състава на правителството по време на унгарското въстание през 1956 г. След потушаването му тя напуска Унгария и заминава за Лондон. В ролята на Ана Кетли е Енике Есени.

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ