22 Януари 2021петък11:30 ч.

Снимка Веселин Василев

Любов, която все не може да се случи

Виртуално представление с Яна Маринова и Свежен Младенов излъчват в сайта на Сити марк арт център

/ брой: 65

автор:Дума

visibility 186

Покана да се потопим заедно в една вълнуваща романтична история, която "няма нищо общо с вас и в която няма да спрете да се откривате"... отправят от Сити марк арт център и ТМПЦ Варна - ДТ "Стоян Бъчваров". На 6 април в 20 ч. ще имаме възможност да се докоснем виртуално до спектакъла "Любовни писма" по едноименната пиеса на Албърт Р. Гърни. 

Любовна история, разказана чрез "писмата от него до нея, и обратно - от нея до него. В рамката на цял един живот, в който с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения... любов, която все не може да се случи и категорично отказва да умре".

В ролите са Яна Маринова (Алекса) и Свежен Младенов (Томас). Преводът, адаптацията и режисурата са на Георги Михалков, сценография и костюми - Петър Митев, авторска музика - Иван Драголов, хореографка - Кремена Колева, помощник-режисьорка е Валентина Андонова.

По световноизвестната бенефисна пиеса от А. Р. Гърни, с номинация за "Пулицър" - "Любовни писма", с която големи актьори увенчават блестящата си кариера, режисьорът Георги Михалков създава динамичен и комуникативен спектакъл. Епистоларната връзка между Алекса и Томас започва от 8-годишна възраст, продължава през целия живот и белязва съдбите им. Полюсно различни, те изстрадват Ц всеки по своему - невъзможността на своята любов, останала толкова силна, може би тъкмо защото не я обременява постоянното съжителство.

Всеки може да се присъедини към представянето на "Любовни писма" на адрес https://live.cmart.info/lyubovni-pisma.html. Онлайн излъчването е напълно безплатно. Закупуването на виртуален билет не е задължително условие, но ще бъде своеобразна подкрепа към труда и усилията на всички, ангажирани в реализирането на спектакъла. 

Истинската магия на театъра се случва при живия му допир с вас, неговата публика. Предвид ограниченията на ситуацията, в която сме поставени (и към която всички ние трябва да проявим своята лична отговорност), единственият възможен начин в момента да подкрепим и съпреживеем заедно изкуството на театъра, е виртуалният, посочват организаторите.

Прекратиха сделките за студен резерв

автор:Дума

visibility 245

/ брой: 15

КЕВР потвърди прогнозата за по-скъп газ от февруари

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 15

Национален регистър ще следи запорите на коли

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 15

Авиоотряд 28 ще прибира такси от правителствения ВИП

автор:Дума

visibility 189

/ брой: 15

Сметищата на националния манталитет

автор:Юри Михалков

visibility 287

/ брой: 15

За какво мечтахме, а какво ни сполетя

visibility 358

/ брой: 15

ДВАМАТА ЛУДИ

visibility 339

/ брой: 15

Брекзитизиране

автор:Евгени Гаврилов

visibility 212

/ брой: 15

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ