25 Май 2020понеделник09:26 ч.

Като първи защитници

/ брой: 180

автор:Павлета Давидова

visibility 812

Намериха се първите защитници на БНР-шефа Светослав Костов. Те ползват онази стара класика със защитни становища и декларации. Бяхме я позабравили, ГЕРБ обаче я върнаха на мода покрай "бушоните си". Сега и в БНР я възродиха.
Костов бил генерален директор едва от 3 месеца, трябвало да се даде шанс на новото ръководство... Няма лошо, че защитават колега. Малко подозрително, задето е заради шефа, но не е укоримо. Укоримо е друго - липсата на въпроси. Не се чува публично някой да пита няколко неща.
Кой кого е посъветвал да ревизира позициите на Силвия Великова?
Защо Николай Кръстев подаде толкова скорострелна оставка, без особени обяснения?
Защо уж повсеместният бойкот от водещи в "Хоризонт" все пак не попречи на онлайн програмата?
Ако няма натиск, защо Костов не отстоя първоначалното решение за ресорни разпределения, въпреки премиерското обаждане?
Защо същите, които пазят ресора на Великова, не протестираха, когато други колеги от БНР осъмнаха с променени ресори, преди или сега?
Хубаво е човек да знае, че зад гърба му има колегиална защита. Важно е обаче да я има за всички, а не само за шефа или за нечий любимец.

Като светлина ще потъна...

автор:Елена Алекова

visibility 486

/ брой: 96

Не погубвайте българския език!

автор:Любомир Калев

visibility 904

/ брой: 96

Датата

автор:Дума

visibility 310

/ брой: 96

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ