22 Септември 2019неделя10:57 ч.

Заслужил герой

Карлсон от КПКОНПИ

/ брой: 66

автор:Ина Михайлова

visibility 3249

Карлсон от КПКОНПИ нямало да се обяснява за компроматни глупости, че има барбекю, сауна и какво ли не върху някакви 186 квадрата. "Сигурно ще се намерят хора, за които ще е странно, че живея на покрива. Но всеки е там, където иска да бъде", рече Карлсон на Дребосъчето. Нашият Карлсон - с голямата наказателна тояга в ръцете срещу незаконното имущество, отказва да отговаря на въпроси. И обвинява дребосъчетата (медиите) в активни мероприятия и че се занимават с компроматни глупости. Тц, тц!

И така ще бъде, свиквайте. Точка по въпроса, рече Карлсон от КПКОНПИ. "Най-трудно се отговаря с "да" или "не" на прости въпроси!", казва сладкият Карлсон на Дребосъчето. И още: "Мога да защитавам своето. Обичам реда - това, което е мое, си е мое. Другото е наше." Карлсон от КПКОНПИ и той така смята: че може да проверява всеки и всичко, а него никой не можело да го проверява. Защото се проверяват сами, взаимно. Сега щял да го проверява този, дето си го избраха.

А в Германия вече хълцат. Там написаха, че Цветанов е олицетворение на корупцията. Не, това не са дребосъчетата, които трябва да свикват с поставянето на точка от силните. Става дума за Германия - люпилнята на ГЕРБ. 

"Сигурно ще се намерят хора, за които ще е странно, че живея на покрива. Но всеки е там, където иска да бъде", казва сладкият Карлсон от детската история. Нашият Карлсон също иска да е на върха. И все още вярва, че това, дето е забранено (уж) по закон на Цветанов, Цацаров, Борисов, Пеевски и сие, за него е разрешено. И че политическият чадър е завинаги.

Нашият Карлсон така и не разбра, че медиите не организираха пропадането му, а просто го отразяват. Вицът с охраната от НСО, защото някой го заплашил с убийство, предизвиква толкова смях, колкото и историята с намесата на Москва в апартаментния казус на Цветанов. И да, нашият Карлсон от КПКОНПИ с право се страхува. От "своите". А настъпването на мотиката с отказа да говори пред медиите само усложнява положението му. "Своите" ще си изперат ръцете с него.

"Всеки има право да се опита да бъде Карлсон. Макар че досега има само един такъв екземпляр." Карлсон, дето живее на покрива, нямаше как да знае, че ще се появи Карлсон от КПКОНПИ. Който също живее на покрива. И който също си повтаря: "Спокойствие и само спокойствие". Нагло и безцеременно си мисли, че слага точката.

Може и да са прави Цветановци, че наистина няма кой да ги накаже. И че те решават кога да сложат точката.

Карлсон от КПКОНПИ обаче вече не е от тези, дето ще слагат точката. По-добре да си налее едно малко, да поседне на терасата и да помисли за Барни Ръбъла, който загрява край страничната линия.

"От покрива можеш да видиш цялата прелест на звездите, а от прозореца - не. Да се чудиш защо хората не живеят на покривите!", размишлява сладкият Карлсон с перката. 

А, една от мечтите на нашия Карлсон - да седне в стола на главния прокурор, няма да се сбъдне. Точка.

Честваме 111 години независима България

автор:Дума

visibility 43

Слънчево в празничния ден

автор:Дума

visibility 44

До 100 000 лева глоба за БНР

автор:Дума

visibility 299

Пакетът "Мобилност" няма да се преразглежда

автор:Дума

visibility 386

/ брой: 181

Тол системата може да не тръгне и на 1 март

автор:Дума

visibility 304

/ брой: 181

БДЖ отменя влакове, няма локомотиви

автор:Дума

visibility 475

/ брой: 181

Вносните цигари задължително с дата на производството

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 181

Париж подава ръка на Рим за мигрантите

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 181

Лаура Кьовеши става главен прокурор на ЕС

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 181

САЩ правят коалиция в ООН срещу Иран

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 181

Нов Ньой?

автор:Юри Михалков

visibility 686

/ брой: 181

Връх на невинността

автор:Павлета Давидова

visibility 572

/ брой: 181

Много шум и... нищо

автор:Галина Младенова

visibility 459

/ брой: 181

Новите "Кучета" откриват сезона на Арт театър

автор:Надежда Ушева

visibility 447

/ брой: 181

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ