07 Март 2021неделя15:15 ч.

Снимка Лилия Йотова

Ирен Кривошиева влиза в ролята на лекарка в новия сериал "Белези"

/ брой: 13

автор:Дума

visibility 476

Снимките на най-новия сериал на БиТиВи "Белези" продължават вече трети месец. Участие в него ще вземат едни от най-популярните театрални и кинозвезди, които ще разкажат за зрителите истории за изгаряща любов, заплетени семейни отношения и дълбоко пазени тайни. Част от уникалния каст в семейната драма е и актрисата Ирен Кривошиева. Част от екипа, реализиращ продукцията, вече е и носителят на престижни награди за своята работа - режисьорът Виктор Чучков-син, научи ДУМА от Галина Джорева, пиар мениджър, bTV Media Group. 

Ирен Кривошиева влиза в ролята на Мария, доктор по професия, живяла много години в Америка. Според актрисата много черти от характера на образа й съвпадат и с нейния личен. "Сякаш ролята е писана за мен. Мария има син лекар по професия, както е и в моя живот. Тя се връща от Америка и се установява тук, грижи се за своя син така, както аз го правя за моя собствен." С усмивка Ирен споделя, че би се радвала образът на Мария да бъде така разгърнат, че да може всеки ден да е на снимачната площадка.  

"Изпитах страхотно вълнение в първия ми снимачен ден, все пак не съм снимала близо 10 години. Впечатлена съм от високото ниво на професионализъм на екипа, от отношението към нас, актьорите, и от начина, по който се работи с нас. Темпото е много бързо, но винаги и на първо място се обръща особено внимание върху поведението и характера на образите", споделя Ирен Кривошиева. 

"Белези" ще пренесе зрителите в многопластовия свят на едно българско семейство, белязан от любов, омраза, трудни решения и видимо непосилни за приемане последици. Сериалът ще повдигне завесата за сложността на вътрешносемейните отношения и ще застъпи вечни лични и житейски теми - кога трябва да защитаваш любовта си, кога трябва да направиш компромис, какъв е личният ти житейски избор за това какъв човек си и искаш да бъдеш. 

Основна линия в сюжета е историята на сестрите Надежда и Вера, а в техните роли ще видим актрисите Анастасия Лютова (Надежда) и Вера Йорданова (Вера). Изключително силното актьорско присъствие включва Пенко Господинов (Боян), Валентин Ганев (Стоян), Ирен Кривошиева (Мария), Клементина Фърцова (Радост), Иво Аръков (Никола), Стоян Радев (Веселин), Албена Колева (Гинка), Ирина Атанасова (Силвия), Балена Ланджева (Неда), Матей Митев (Боби) и други. Режисьори на "Белези" са Драго Шолев, Станислав Тодоров-Роги, Петър Крумов и Виктор Чучков-син. Изпълнителен продуцент е компанията "Midwest".

Защо сме най-бедни в Европа

visibility 1567

/ брой: 44

Датата

автор:Дума

visibility 406

/ брой: 44

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ