31 Май 2020неделя10:42 ч.

И от МВР заваляха похвални слова за Иван Гешев

автор:Дума

visibility 1351

И служителите на МВР в цялата страна са впрегнати да бранят кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. Само за днес нови четири становища в подкрепа на единствената номинация се появиха на сайта на Висшия съдебен съвет.  И в четирите писма се отбелязва колко добра е координацията между МВР и прокуратурата и се изразява надежда тя да продължи и да е още по-добра в бъдеще. Припомняме, че одобрението си за Гешев вече изразиха в хвалебствени писма прокурори и следователи. Сега той получава пламенна подкрепа от полицейските дирекции в София, Пловдив, Видин, Варна, Плевен, както и директорът на националната полиция Христо Терзийски.

В писмата се изтъкват професионалните качества на Иван Гешев, пише още, че той познава прокуратурата и проблемите й и работи добре с полицията. Затова униформените са сигурни, че той ще се справи и със задачата на главния прокурор.

"Ясно си даваме сметка от каква важност и значение е добрата координация и ефективното взаимодействие между органите на полицейското разследване и прокуратурата. В своята професионална дейност като административен ръководител на специализираната прокуратура и понастоящем като зам.-главен прокурор г-н Гешев работи активно и неуморно в тази посока", пише шефката на отдел "Разследване" в пловдивското МВР Светла Пендова. В писмото се твърди още, че той е „професионалист, който се води от чувството за справедливост и законност“.

Цитират се „успешните съвместни операции на МВР и органите на прокуратурата“.

От Видин пишат за "впечатляващите резултати" от борбата му с организираната престъпност. Плевенските полицаи вярват, че ще справи със задълженията си начело на прокуратурата, което ще спомогне за "положителния отзвук на дейността й сред обществото, както и сред правоохранителните органи в страната". А варненските служители са впечатлени от наложения от Гешев стил, съчетан с "последователност, компетентност и твърдо отстояване на върховенството на закона".

 

Плащаме за вода и без консумация

автор:Дума

visibility 1214

/ брой: 100

Алкохолните турове по морето ще бъдат забранени

автор:Дума

visibility 498

/ брой: 100

Банковото кредитиране се сви с над 300 млн. лв.

автор:Дума

visibility 256

/ брой: 100

Данъчен гювеч по герберски

автор:Евгени Гаврилов

visibility 638

/ брой: 100

Датата

автор:Дума

visibility 289

/ брой: 100

Плагиатството на Радой Ралин

автор:Христо Георгиев

visibility 1808

/ брой: 99

Пандемична демокрация

автор:Владимир Георгиев

visibility 483

/ брой: 99

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ