01 Ноември 2020неделя03:49 ч.

Духовници от Бургас на война срещу голотията

/ брой: 119

автор:Красимир Кръстьовски

visibility 1178

Протестантски пастори, католически и православни свещеници обявиха публично война на монокините и нудистите. С писмо до община Бургас свещенослужители от 9 църкви искат забрана и санкции за плажуващите без бански. Духовниците се тревожат от липсата на регламентирани правила за благоприлично облекло и поведение на плажа, както било в повечето европейски и световни курорти. Те предлагат да се допълни с текст Наредбата за опазване на обществения ред и сигурност на територията на община Бургас. Под свещеническия гняв на прицел са и нудистите, плажуващи в района на солниците.
Духовниците са категорични, че "излагането на полуголи и голи тела на открития публичен плаж, а не в специално обособени за това места (като Адамов и Евин плаж), несъмнено нарушава спокойствието и моралните норми на облечените почиващи и е крайно смущаващо и невъзпитателно за подрастващите". Те настояват да се регламентира плажното облекло и се вземе конкретно решение за това. Какви точно санкции да се налагат обаче в предложението не се съдържа.

 

Гърция затваря всичко, без магазини и училища

автор:Дума

visibility 201

Брутално нападение над църква във Виена

автор:Дума

visibility 347

Белгия затваря магазините, хората ще работят от вкъщи

автор:Дума

visibility 197

Над 800 са ранените при труса в Турция

автор:Дума

visibility 196

Датата

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 207

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ