02 Август 2025събота03:33 ч.

100 тона месо гние край Войводиново

автор:Дума

visibility 1364

Войводиново е пред екокатастрофа след пожара в завода за преработка на месни продукти от миналата седмица. Около 100 тона месо има все още на територията на завода. Месото се разваля и заплашва със зарази, алармира собственика на месокомбината Петко Петков. И застрахователят, и БАБХ са готови за съдействие. Моля разследващите органи да направят нещо, защото ще стане страшно за населението, посочи Петков в ефира на БиТиВи.
Собственикът на изгорялото предприятие отхвърля версията за умишлен пожар. Ние се ползваме с доверие и добро отношение, аз нямам конфликти с никого. Дори с такива фирми, с които сме в известен смисъл конкуренти на пазара, си помагаме взаимно. Почти всички ми се обадиха и предложиха съдействие – кой с машини, кой да приеме хора, изтъкна Петко Петков.

Две магистрали ще бъдат пуснати тази година

автор:Дума

visibility 905

/ брой: 141

Искат да ограничат промоциите на храни

автор:Дума

visibility 811

/ брой: 141

Губим 626 млн. евро от сделката между ЕС и САЩ за митата

автор:Дума

visibility 857

/ брой: 141

Въвеждат електронен контрол срещу претоварени камиони

автор:Дума

visibility 963

/ брой: 141

Русия ни предупреди с "адекватен отговор"

автор:Дума

visibility 1015

/ брой: 141

12 плажа в Гърция наказани без син флаг

автор:Дума

visibility 1125

/ брой: 141

Турци искат гражданство в карибските страни

автор:Дума

visibility 990

/ брой: 141

Тръмп е песимист за сделка с Канада

автор:Дума

visibility 830

/ брой: 141

За качество на живот - чисти градове и села

автор:Дума

visibility 1133

/ брой: 141

Винаги до хората в защита на нуждаещите се

автор:Дума

visibility 978

/ брой: 141

Модернизация на средата на живот

автор:Дума

visibility 863

/ брой: 141

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ