18 Май 2024събота03:36 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Заделяме до 100 лв. за коледната трапеза

/ брой: 290

автор:Дума

visibility 163

Българите пазаруват средно 4 пъти в седмицата, а всеки трети харчи за същия период близо 38 лв. Това сочат данни от представително потребителско проучване, реализирано от GFK България по поръчка на "Лидл България". Резултатите бяха представени на пресконференция по повод 3 години на немската компания у нас в най-новия магазин на Lidl в столичния квартал "Младост", който отвори врати в понеделник.
Според данните от анкетата за коледната трапеза по-голямата част от българите ще заделят до 100 лв. (63,6%).
 "За три години успяхме да открием общо 69 обекта в 39 града и да увеличим петкратно обема на поръчките на стоки и услуги. Обемът от разплащания към български производители се движи от 49 до 51% от общия размер на плащанията ни",заяви Милена Драгийска-Денчева, управител на "Лидл България". Голяма част от колбасите, както и млечните продукти, се произвеждат в България. "За направата на 100 гр. бански старец напр. са използвани 190 гр. месо, а самият колбас е оставен да зрее 35 дни, преди да влезе в магазините", обясниха от "Лидл България".
 

"Булгаргаз" съди "Газпром" за 400 млн. евро

автор:Дума

visibility 603

/ брой: 91

КЕВР: Евтиното парно ще доведе до по-скъп ток

автор:Дума

visibility 560

/ брой: 91

Изпитът за ловци поскъпва

автор:Дума

visibility 572

/ брой: 91

Състоянието на Фицо остава "много тежко"

автор:Дума

visibility 605

/ брой: 91

Нидерландия ще има дясно правителство

автор:Дума

visibility 552

/ брой: 91

Скъсаха Преспанския договор в Атина

автор:Дума

visibility 641

/ брой: 91

Извънредно положение в Нова Каледония

автор:Дума

visibility 573

/ брой: 91

5 куршума

автор:Таня Глухчева

visibility 659

/ брой: 91

Стъкмистика

автор:Мая Йовановска

visibility 583

/ брой: 91

За достойна България в мирна Европа!

автор:Дума

visibility 491

/ брой: 91

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ