03 Май 2024петък20:07 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Заделяме до 100 лв. за коледната трапеза

/ брой: 290

автор:Дума

visibility 149

Българите пазаруват средно 4 пъти в седмицата, а всеки трети харчи за същия период близо 38 лв. Това сочат данни от представително потребителско проучване, реализирано от GFK България по поръчка на "Лидл България". Резултатите бяха представени на пресконференция по повод 3 години на немската компания у нас в най-новия магазин на Lidl в столичния квартал "Младост", който отвори врати в понеделник.
Според данните от анкетата за коледната трапеза по-голямата част от българите ще заделят до 100 лв. (63,6%).
 "За три години успяхме да открием общо 69 обекта в 39 града и да увеличим петкратно обема на поръчките на стоки и услуги. Обемът от разплащания към български производители се движи от 49 до 51% от общия размер на плащанията ни",заяви Милена Драгийска-Денчева, управител на "Лидл България". Голяма част от колбасите, както и млечните продукти, се произвеждат в България. "За направата на 100 гр. бански старец напр. са използвани 190 гр. месо, а самият колбас е оставен да зрее 35 дни, преди да влезе в магазините", обясниха от "Лидл България".
 

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 989

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 963

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 898

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 1005

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 1160

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1002

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 936

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 1147

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 971

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 1078

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ