03 Юни 2020сряда13:39 ч.

Няколко думи

Язви

/ брой: 133

автор:Мая Йовановска

visibility 1428

Покрай онази случка с джипа на плажа един от туристическия бранш определи като най-сериозната грешка, че се водели подобни дебати насред сезона, което удряло по имиджа ни. Но не казва нищо за контролните органи, които си затварят очите. Минаха няколко дни и блесна нов скандал - този път с израелски туристи, "гостоприемно" посрещнати в хотел. Защото техните медии завъртяха клип и популяризираха случката, нашите власти се задействаха. Даже ни показаха по телевизора задържането на собственик на хотел. Точно преди 2 години, заради непремерени слова покрай бруталното нападение над камериерка от шведски турист, на доайена на хотелиерството у нас Благой Рагин му се наложи да си посипе главата с пепел. И оттогава е потънал в пълна медийна нелегалност.

Министърът на туризма Николина Ангелкова с всяка изминала година иска все повече пари за туристическа реклама. Но резултат няма. Крайно време е да проумеят колко много ни струват тези уж незначителни (според някои) нередности и да не заравят глави в пясъка. А пък Ангелкова в последно време се изявява като редови инспектор, вместо да прави умна държавна политика в туризма и да координира различните ведомства. Или и на нея й трябва медийна тишина за язвите в бранша?

Байдън изпревари Тръмп с 10%

автор:Дума

visibility 152

Италия отново приема туристи

автор:Дума

visibility 105

Военни обградиха Вашингтон

автор:Дума

visibility 178

Паметници под прицел

автор:Деси Велева

visibility 373

/ брой: 103

Бъдещето е в лявата идеология

автор:

visibility 387

/ брой: 103

Дойде време преломно

автор:Петра Ташева

visibility 285

/ брой: 103

Кой тук e терористът?

автор:Иван Аладжов

visibility 245

/ брой: 103

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ