25 Март 2019понеделник18:50 ч.

Няколко думи

Войводи

/ брой: 5

автор:Ивелин Николов

visibility 766

Отиде "македонецът" от Русе във Войводиново, той е и военен министър. Направи се на войвода и рече: "Циганите в България станаха изключително нагли". Нито създаде новина, нито ни изненада с прозрението си. Каракачанов громеше "циганската престъпност" и в предизборната си кампания преди 2 години. Стартира новата му кампания. Предизвиква само няколко въпроса.

Като разбира проблема, сеща ли се за собствения си пост на заместник министър-председател? Трябвало да се направи "цялостна програма за решаване на циганския въпрос".

Какво прави, войводо, две години?

И разпореди комисия да проверява незаконните къщи, които се оказаха 200. Нали не са построени за последните два дни? Стоят си от години. Къде бяха комисията и кметът на Марица? Или са мълчали заради изборите и циганските фланелки с лика на Борисов?

Дали "войводи" и "патрЕоти" във властта като Каракачанов и Симеонов не са по-вредни от ромите "войводи" от Войводиново?

Колкото до тях - местните бабаити, които като в американски филм се разхождат и бият по главната улица - взели са единственото, което им показват по сателита - модела на мутрите, които преуспяват у нас.

Дали на Каракачанов под каската му идва споменът, че когато циганските деца се раждаха в работещи семейства и ходеха на училище, такива "войводи"-вандали нямаше. И че циганите не крадат и бият, защото са родени цигани, а защото са родени в калта, неграмотни, гладни и "интегрирани" в мутренския модел.

"Еврохолд" е третият кандидат за активите на ЧЕЗ

автор:Дума

visibility 255

Съдбата на пакета "Мобилност" се решава днес

автор:Дума

visibility 212

С 427 млн. евро намаляват чуждите инвестиции

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 57

Посегателство върху вечната корона на върха

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 57

Отпочва надпреварата за вузовете

автор:Велиана Христова

visibility 268

/ брой: 57

Всички сме за Одрин и Мармарис!

автор:Дума

visibility 228

/ брой: 57