09 Април 2020четвъртък04:56 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Впечатляващата аудио-визуална изложба представя определени сцени от "P.S. Някой трябва да плати"

Вече е готов първият български аудиосериал

Шпионското криминале на Богдан Русев е озвучено с гласа на телевизионния водещ Павел Владимиров

/ брой: 184

автор:Альона Нейкова

visibility 851

Първият роден аудиосериал, наречен "P.S. Някой трябва да плати", вече е готов и може да се слуша неограничено. Негов автор е писателят и преводач Богдан Русев, който създава шпионското криминале ексклузивно за Storytel България. Телевизионният водещ Павел Владимиров пък вдъхва живот на вълнуващия текст с гласа си. Един епизод продължава около час, а общо са десет.

Историята се развива на екзотичен остров с леко просташко име, където всички жени са облечени в рокли с гол гръб, а всички коли са кабриолети. Разиграва се фантастичен екшън, в който има киборги. Успоредно се развива друг сюжет с подземен свят, нелегални мутри, куфарчета с пари... Всичко се слива и накрая някой трябва да плати. Така Богдан Русев накратко загатна линията на повествованието.

Най-голямото предизвикателство при озвучаването на аудиосериала е да не се вдига шум, духовито отбеляза Павел Владимиров. И с присъщото му чувство за хумор добави, че няма по-голям враг в тази работа от къркоренето на стомаха.

Официалното представяне на българската сага за слушане бе съпътствано не само със специални тематични коктейли от поредицата, но и от атрактивна арт инсталация, чийто автор е Виктория Николова от Ogilvy Group Bulgaria. Върху пет бели и черни платна, само с помощта на тъмни и светли кабели, аудио-визуалната експозиция стилизирано пресъздава част от знаковите моменти на "P.S. Някой трябва да плати". А прикрепените към "творбите" слушалки позволяват да се чуят и някои откъси от сериала. Изложбата "Сцени, които оживяват" може да се разглежда (и да се слуша) до 29 септември, неделя, в Клуба за естетическо възпитание на артиста (КЕВА) на ул. "Г.С. Раковски" 114 в София. Достъпът за всички желаещи е свободен.

Борисов разпореди Мавродиев да бъде уволнен от ББР

автор:Дума

visibility 234

/ брой: 68

Има достатъчно агнешко за Великден

автор:Дума

visibility 148

/ брой: 68

Трезорите предлагат кредитна ваканция до 6 месеца

автор:Дума

visibility 122

/ брой: 68

Из архивите на ЦРУ за България

автор:Христо Георгиев

visibility 296

/ брой: 68

Изповед на лошия закон

автор:Владимир Георгиев

visibility 105

/ брой: 68

Датата

автор:Дума

visibility 90

/ брой: 68

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ