21 Юли 2025понеделник23:39 ч.

В Спартак спряха свинското на Попето

/ брой: 152

автор:Дума

visibility 98

Ивелин Попов ще трябва да се съобразява със специално меню в новия си отбор Спартак Москва. Бившият капитан на националния ни отбор няма да може да се храни със свинско, след като главният готвач на руския колос Вячеслав Мулченко обяви, че то е забранено за футболистите на този тим.
"От месото, което даваме на играчите, е телешко, агнешко и говеждо. От птиците залагаме на пилешко, патешко и през няколко дни пуешко. Свинското обаче е забранено. Разрешаваме картофи, но само като гарнитура и то не преди мач. Сладки са позволени, но без мазнини, сметана и шоколад. Задължително играчите ядат пица в автобуса, ако играем като гости и пътуването до хотела е по-дълго. Руските футболисти обичат местната кухня, а чужденците - европейската", разкри пред "Спорт Експрес" Мулченко. Попето се превръща в откритие за новия си отбор, след като се разписа в 2 поредни контроли и заслужено получи похвали от легенди и специалисти.

Бедността в България се увеличава през 2024 г.

автор:Дума

visibility 841

/ брой: 132

Овцевъдите искат драконовски мерки срещу шарката

автор:Дума

visibility 915

/ брой: 132

10% ръст на цените и приходите на хотелиерите

автор:Дума

visibility 941

/ брой: 132

Украински дронове атакуваха Москва

автор:Дума

visibility 947

/ брой: 132

Антиимигрантски протести във Варшава

автор:Дума

visibility 1005

/ брой: 132

Румъния не може да спаси наводнената солна мина

автор:Дума

visibility 897

/ брой: 132

Накратко

автор:Дума

visibility 904

/ брой: 132

Завръщането

автор:Александър Симов

visibility 852

/ брой: 132

Диагноза

visibility 925

/ брой: 132

Натиск върху съда

visibility 853

/ брой: 132

Признателност към Апостола

visibility 955

/ брой: 132

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ