16 Януари 2022неделя21:10 ч.

ново:

Националният съвет на БСП свиква заседание на 50-ия Конгрес *** Пакет от 1,5 млрд. лв. в помощ на бизнеса и ЕРП заради енергийната криза *** Земетресение разклати Гърция, усети се в София *** Окончателно: Гонят Джокович от Австралия Националният съвет на БСП свиква заседание на 50-ия Конгрес *** Пакет от 1,5 млрд. лв. в помощ на бизнеса и ЕРП заради енергийната криза *** Земетресение разклати Гърция, усети се в София *** Окончателно: Гонят Джокович от Австралия

РОМАН В ОБЯВИ

/ брой: 9

автор:Дума

visibility 361

Самотен 30-годишен мъж, висок 176 сантиметра, брюнет с гъста коса, без вредни навици, би искал да се запознае с девойка - умна, с висше образование, музикална, начетена, с чувство за хумор, обичаща секса и децата, а също така да готви и да пере. Да се обади на телефон 088-252-хх-хх.

След 10 години...

Мъж на 40, висок 174 сантиметра, брюнет, с ограничен брой вредни навици, доскоро женен, възпитаващ деветгодишни близнаци, още веднъж би рискувал да се запознае с жена без претенции, не е задължително да е умна или с висше образование, но с чувство за хумор, може и да не обича секса, но да обича децата и да пере. Да се обади на телефон 088-252-хх-хх.

20 години по-късно...

Мъж на 50, ръст 172 сантиметра, с оригинална плешивина, два пъти женен и разведен, възпитаващ три деца и сюрия подранили внуци, няма друг изход, освен да се запознае с жена, без значение колко е висока, с каквото и да било умствено развитие, но обичаща с чувство за хумор да пере и съвместно да се бори с вредни навици. Да се обади на телефон 088-252-хх-хх.

След 30 години...

Мъж на 60, ръст (прав, подпрян) 170 сантиметра, плешив като топка за билярд, нямащ сили за вредни навици, забравил всичко за секса, готов да пере за жена, която има поне чувство за хумор. Да се обади на телефон 088-252-хх-хх.

Още 15 години по-късно...

Самотен мъж, на 75, ръст и цвят - неопределени, минал през какво ли не в този живот, вече не иска нищо, освен малко хумор. Моли някой да му разказва вицове на телефон 088-252-хх-хх - по всяко време. Може и стари, тъй като паметта, проклетата, напълно е изгубена...

Чужда сметка

автор:Аида Паникян

visibility 533

/ брой: 9

Проф. Греди Асса: Изкуството дава доброта и смисъл

автор:Дума

visibility 612

/ брой: 9

Шипченските камбани

автор:Димитър Копривленски

visibility 610

/ брой: 9

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ