13 Август 2020четвъртък17:45 ч.

Пардон

Произшествие в ада

/ брой: 166

автор:Денчо Владимиров

visibility 1263

Новодошлият по клинична пътека в ада се оказа проблемен! Отначало го сложиха да ври като грешник в казан с катран, в който температурата бе сто градуса, постепенно, да навиква. Но той, като влезе, в казана се усмихна и  извика високо" Густо!" и започна да си свирука на уста забавна и танцова музика. Това стресна дежурния дявол, оператор по казан, и той взе креативно решение да премести новодошлия в друг казан ,с температура от 200 градуса, за да види как грешникът ще се гърчи в мъки. Премести го, но резултат никакъв. Новодошлият продължаваше да се усмихва и да си свирука. Дежурният дявол усети как направо му се вдига кръвното и премести новодошлия грешник в трети казан, с температура от 400 градуса.
- Сега ще види той какво значи адски мъки! - потри ръце в адски приятно очакване  дежурният по казан.
Да,ама не!
Новодошлият грешник направо се разсмя в казана и започна да... пее. Първо изкара няколко парчета на Елвис Пресли, после на Мадона и премина на репертоара на Лили Иванова и Азис.
- Некадърник! - изкрещя тогава влезлият в отделението с казаните старши дявол и уволни дежурния оператор по казан, като го прати на низова организационна работа в ада.
После застана пред пеещия в казана грешник и го запита треперещ от ярост:
- Абе кой си ти, че не ти пука от нашите казани с врящ катран, не изпитваш ли поне малко дискомфорт, ей сега ще ти вдигна градусите на 500!
- И на хиляда да ги вдигнеш, пак няма да мe уплашиш!- каза новодошлият грешник. - Аз идвам от България, Европейски съюз. Преживял съм за двайсет и седем години там с другите си сънародници целия демократичен Преход, такива теглила съм теглил, та тука един ваш допотопен казан не ще ме уплаши! Тук за мен е като в курорт с гореща минерална вода и серни изпарения, като в Сандански!
 И като каза това, българинът затанцува буйна ръченица в казана и целият ад закънтя от неговото войнствено "Иху-ху!"

Тотален провал на летния сезон

автор:Дума

visibility 648

/ брой: 154

Задават се по-скъпо парно и топла вода

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 154

Нова ядрена мощност - приоритет на държавата

автор:Дума

visibility 330

/ брой: 154

Къщите около София са най-търсени в пандемията

автор:Дума

visibility 254

/ брой: 154

Човечеството върви към нова световна война

visibility 647

/ брой: 154

Бил ли е масон цар Борис III?

автор:Христо Георгиев

visibility 396

/ брой: 154

За уродливостта на нормалното

автор:Владимир Георгиев

visibility 293

/ брой: 154

Българи срещу българи

автор:Петра Ташева

visibility 247

/ брой: 154

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ