02 Август 2021понеделник06:23 ч.

Н@заем от мреж@та

/ брой: 113

автор:Дума

visibility 1256

Поредната порция проблясъци на министър-председателя Бойко Борисов не бе подмината във форумите. Този път обект на шеги и закачки бяха теориите му за прекрасните самолети, с които ще пазим не само нашето небе, но и това на съседните държави. Защото според него машините не можели да завиват.

- Там където стъпи български крак и трева не никне!Ето вижте България,всичко е бетонирано, но за нашите хора и техните фирми!Все едно вълк да пази стадо овце!
-    С тази оперетъчна армия можем само да участвуваме в батални сцени на киностудията в Бояна срещу заплащане от страна на американците, които снимат тук...
-    Възхищавам се на логиката и крилатата мисъл на Бойче! Значи като започне да завива, самолетът ще пази и Северна Македония, като продължи завоя я на юг, я на север, ще са под сигурно крило и сърбите, и гърците, че и Косово може да намаже. "Страж" на Балканите. Велико, феноменално. Хвала на вожда и учителя, как само е прозрял в бъдещето. За всички мисли Бойко... а тези тук, в България, опозиционери не разбират великите му дела, тъпаците. Само като тръгне да прави завоя пустият му американски самолет, оголва д-то на България, ама там са нашите братя по оръжие - турците. Така "всичко е точно"
-    Нема що, много са маневрени тия самолети, щом не могат да вземат дори завоя над България и трябва да извъртат чак до Македония. Пък била тя и Северна.
-    Ами да си поделим и милиардите които ще плащаме със Северна Македония. И истината  е - освен че допринасяме за просперитета на американската промишленост, ще допринасяме и за техните геополитически интереси. Нас никой не ни заплашва - нашите управници се продават евтино. Отдавна сме превзети и победени.
-    Борисов е крайно време да вземе да си мери изцепките! Толкова ли няма някой в екипа му да го посъветва - какво може да говори премиер-министърът и какво не. Както и кога може да го казва. Това изказване е дипломатически гаф отвсякъде. Как ще се предлагаш да охраняваш някого, без да са те молили? Ми това си звучи като заплаха. "Внимавайте, че нашите самолети са до границата ви!" Да не говорим ,че самолетите още ги няма. То и завод за тях няма все още.
-    А дали северомакедонците желаят да ги пазим? И ако ги пазим, безплатно ли ще е, или всяка услуга трябва да се плати? Ако се плаща, в каква валута ще е и кой ще "лапне" комисионите? Айде да не питаме повече,че ще стане много сложно, пък и няма кой да отговори дори на тези въпроси! То няма и журналисти да питат, щото ги е страх!!!!
-    С гумени лодки пазим морската си граница, с антични самолети небето си, с гурбетчии пълним армията си, имаме повече генерали и офицери, отколкото войниците. Вместо танкове и БТРси купуваме високопроходими джипки. Абе пародия, та не разбрах какво и с какво ще пазим? Че тя северна макдонска провинция има по добро въоръжение и по-голяма армия от нас.
-    Както са казали древните стратези (почти всички, без Винету- не ловецът на мечки, а пожарникарят): за да защитаваш нещо успешно, на първо място трябва да има какво да защитаваш. Управлението на мутрите и охранителите превърна България в пустиня, от която всеки иска да избяга, да отиде да работи другаде. Над милион и половина са напуснали страната за последните 10 години - повече от годините след падането на желязната завеса. Фактите показват, че преди всичко, ако искаме да оцелеем като българи, някой трябва да ни пази от управлението на Борисов и на неговите съучастници. За съжаление оказва се, че такива изтребители, които могат да ни пазят от бивши охранители, все още няма.

Червен код за опасни жеги в понеделник

автор:Дума

visibility 228

Всички искат от ИТН гаранции и имената на министрите

автор:Дума

visibility 128

/ брой: 146

БСП е на прага да осъществи политиките си

автор:Дума

visibility 147

/ брой: 146

70% от "Хемус" е платена, но само 13% е изградена

автор:Дума

visibility 149

/ брой: 146

Има риск ББР да не си върне едрите кредити

автор:Дума

visibility 132

/ брой: 146

Голяма част от София остава без топла вода

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 146

83 на сто е ръстът на летните туристи

автор:Дума

visibility 142

/ брой: 146

Ваксините на Pfiser и Moderna поскъпват за ЕС

автор:Дума

visibility 107

Гореща вълна и пожари в Южна Европа

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 146

В САЩ подгонват наематели, останали без средства

автор:Дума

visibility 117

/ брой: 146

Пълен парадокс

автор:Мая Йовановска

visibility 135

/ брой: 146

130 години социалистическо движение в България

visibility 206

/ брой: 146

Титанична битка за пенсиите

автор:Ева Костова

visibility 192

/ брой: 146

Студио Хъ

автор:Юлия Кулинска

visibility 428

/ брой: 146

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ