28 Януари 2023събота02:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес снеговалежите в повечето райони на Западна България временно ще спрат. В Източна България валежите ще са от дъжд и значителни по количество. Предимно дъжд ще вали и по поречието на Дунав. Ще духа до умерен изток-североизточен вятър, в Източна България от север и с него ще започне да прониква студен въздух. Вечерта снеговалежите в Западна и Централна Северна България отново ще се активизират. Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, по-високи в източните райони до 9°-10°, в София около 2°. Днес снеговалежите в повечето райони на Западна България временно ще спрат. В Източна България валежите ще са от дъжд и значителни по количество. Предимно дъжд ще вали и по поречието на Дунав. Ще духа до умерен изток-североизточен вятър, в Източна България от север и с него ще започне да прониква студен въздух. Вечерта снеговалежите в Западна и Централна Северна България отново ще се активизират. Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°, по-високи в източните райони до 9°-10°, в София около 2°.

Регионални новини и вести за Хасково от Fakti.bg

автор:Дума

visibility 1517

Когато четете новини, искате да сте наясно с важните факти в най-малките подробности. Така ще сте винаги добре информирани по много въпроси, касаещи вашия град и не само. За да не сте последни на редицата при научаването на значимите събития, е препоръчително да заложите на онлайн медиите, където ежечасно се публикуват статии за това какво се е случило днес и през изминалите минути. Подобно инфо е винаги от полза за будните граждани, на които не им е все едно какво става по света и у нас.

Какви новини за Община Хасково можете да откриете в онлайн медиите 

Хасково е красив български град, в който живеят много хора, желаещи да знаят всичко важно за общината. Там всеки ден се случва нещо интересно, което вестниците отразяват впоследствие. Топ новините са винаги на преден план, като можете да ги прочетете в някой хартиен вестник или онлайн медия. Вторият вариант е за предпочитане, защото не ви коства нищо освен да отделите няколко минути време, за да разберете всичко, което ви интересува: 

  • криминални новини — за съжаление, те са част от живота и не можете да ги изолирате. В град като Хасково също се случват неприятни неща, за които е редно да разберете навреме;
  • пътни инцидентни — така наречената “война по пътищата” изостря фокуса и ви кара да се замислите за поведението си като шофьори и участници в движението;
  • образователни промени — и те са обект на голяма динамика, която засяга ученици и родители. Постоянно излизат нови разпоредби от Министерството на образованието, които училищата и техните ръководства трябва да спазват; 
  • икономическата обстановка в страната и инфлацията — град Хасково също е пряко засегнат от финансовата криза, която върлува в страната. Цените поскъпват, а заплатите стоят едни и същи — какъв развой можете да очаквате и отиват ли нещата към по-добро.
  • Темите, които можете да следите, са наистина много разнообразни, като те засягат не само град Хасково, но и региона. Live включванията са също опция те ще ви дадат възможност да станете част от събитията и да ги съпреживеете.

Защо да ги следите отблизо, споделят от Fakti 

Дори и да се опитате да страните от новините, които натоварват съзнанието ви, рано или късно до вас ще достигнат значимите вести за Хасково. Затова по-добре да четете новини селектирано, т.е. да филтрирате публикациите в онлайн медиите и да допуснете до себе си само онези, които биха представлявали интерес за вас. Най-четените са тези на политическа и спортна тематика, но и здравната информация е също обект на силен интерес.

Увеличават парите за командировка двойно

автор:Дума

visibility 873

/ брой: 17

Панелките може да поевтинеят

автор:Дума

visibility 714

/ брой: 17

Умъртвяват 25 000 пъдпъдъка заради птичи грип

автор:Дума

visibility 528

/ брой: 17

"Лукойл" отрича доставки за Украйна

автор:Дума

visibility 678

/ брой: 17

Българите от "черния списък" на Пендаровски

автор:Дума

visibility 803

/ брой: 17

Мексико не приема български туристи

автор:Дума

visibility 602

/ брой: 17

Гърция очаква дъжд и сняг

автор:Дума

visibility 567

/ брой: 17

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ