23 Септември 2021четвъртък12:56 ч.

Ликвидация "България"

/ брой: 129

автор:Велиана Христова

visibility 1830

Това, че властниците са нагласили поредната концесия така, че да я спечели тям угоден кандидат, не е новост, понеже е всекидневие. Това, че от все по-печеливш обект милиони ще трупа не хазната, а частник - също не е ново. И то се случва всеки ден при тая власт. Милиарди губи България от концесиите на печеливши дейности. Новото обаче е, че летището в София - обект на националната ни сигурност, ще отиде в ръцете на чужда държавна или частна фирма. От чужда държава. Ей такива работи се случват само в Югоизточна Европа, стигнаха и до нас.
Националната сигурност не опира само до "Грипени" или "МиГове", а включва преди всичко железниците, летищата, обектите на енергетиката, комуникациите. А у нас те всичките вече са в чужди ръце, само БДЖ още не са шитнали някому навън за тлъсти комисиони. Но понеже отдавна мошеници ликвидираха националната авиокомпания, за какво ни е летище всъщност? След 35-те години концесия България няма да я има, понеже нацията се топи с дни.
Я застанете сега пред входа на летище София, какво виждате? Не виждате да пише "България", но вдясно боде погледа огромен хангар с грамадни червени букви: "Turkish airlines". Ами, тя работата е оттекла вече. Предрешили са я.        

 

Над 82 млрд. лв. прахосала администрацията за 23 г.

автор:Дума

visibility 257

/ брой: 182

Цигарите и алкохолът - с нови бандероли от януари

автор:Дума

visibility 198

/ брой: 182

Правителството изтегли още 300 млн. лв. заем

автор:Дума

visibility 215

/ брой: 182

Ще мислят как да подпомогнат авиопревозвачите

автор:Дума

visibility 175

/ брой: 182

Словакия осъди прокурор, разследващ корупцията

автор:Дума

visibility 205

/ брой: 182

Европейците не желаят Студена война срещу Китай и Русия

автор:Дума

visibility 254

/ брой: 182

Радев призова за реформа на ООН

автор:Дума

visibility 206

/ брой: 182

Виена затяга мерките срещу КОВИД-19

автор:Дума

visibility 183

/ брой: 182

Момчето си отива

автор:Деси Велева

visibility 354

/ брой: 182

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ