19 Септември 2025петък02:51 ч.

Лешников нуга крем с мус от дренки прави за Виенския бал Готфрид Ганстерер

автор:Дума

visibility 1725

До откриването на 20-ия Виенски бал в София остават броени часове. Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от австрийската столица и вече разопакова докараните продукти, за да започне да майстори специалитетите за събитието.
В началото гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.
Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.
Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.
Към полунощ любителите на виното ще имат възможност да дегустират най-новото от винарна "Загрей" и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.

КЗК с нови правомощия

автор:Дума

visibility 645

/ брой: 174

Сиренето у нас е с 26% по-скъпо от средната европейска цена

автор:Дума

visibility 748

/ брой: 174

ДФЗ засече двойно декларирани 7420 декара

автор:Дума

visibility 557

/ брой: 174

По-евтино на море в Гърция през септември

автор:Дума

visibility 768

/ брой: 174

София също блокира санкции срещу Израел

автор:Дума

visibility 841

/ брой: 174

В Белгия се "изпират" 16 млрд. евро годишно

автор:Дума

visibility 806

/ брой: 174

Протести в Словакия срещу Роберт Фицо

автор:Дума

visibility 810

/ брой: 174

Накратко

автор:Дума

visibility 662

/ брой: 174

Парламентарна поезия

автор:Александър Симов

visibility 662

/ брой: 174

Правителството върши своята работа и резултатите вече са видими

автор:Дума

visibility 750

/ брой: 174

Пътят на забравата

автор:Евгений Белий

visibility 726

/ брой: 174

Гладиаторско меле

visibility 600

/ брой: 174

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ