17 Юли 2025четвъртък10:24 ч.

Лешников нуга крем с мус от дренки прави за Виенския бал Готфрид Ганстерер

автор:Дума

visibility 1715

До откриването на 20-ия Виенски бал в София остават броени часове. Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от австрийската столица и вече разопакова докараните продукти, за да започне да майстори специалитетите за събитието.
В началото гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.
Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.
Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.
Към полунощ любителите на виното ще имат възможност да дегустират най-новото от винарна "Загрей" и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.

Тръмп плаши Русия с "тежки мита"

автор:Дума

visibility 1189

/ брой: 129

Лавров се срещна със Си Дзинпин

автор:Дума

visibility 1361

/ брой: 129

Разследват евродепутат, за когото Аушвиц е "фейк"

автор:Дума

visibility 1495

/ брой: 129

Символ

автор:Александър Симов

visibility 1460

/ брой: 129

Приключи ли терапията

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1310

/ брой: 129

Епични провали

visibility 1451

/ брой: 129

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ