03 Май 2024петък15:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кулинари и сомелиери ще изкушават гостите на столично гурме изложение

/ брой: 265

автор:Дума

visibility 89

Изявени майстори кулинари и сомелиери от страната ще правят демонстрации за правилното съчетаване и комбиниране на храните със съответните напитки по време на "Chivas Gourmet Salon". Събититието ще се проведе от 24 до 26 ноември в "Радисън Блу Гранд хотел София" - зала "Александър", а вратите за гостите ще са отворени от 11 до 19 ч.
На територията на изложението ще бъде обособена дегустационна зона, в която на преференциални цени посетителите ще могат да консумират специалитети, приготвени с оригинални и нови за българския пазар продукти на партньорите и участниците в "Chivas Gourmet Salon". Като например американско говеждо от щата Небраска, сирене "Гауда" от козе мляко, "Bergader Basils" - оригинално пушено сирене, приготвено според 100-годишна технология с опушване върху букови дърва, и други екзотични блюда.
Входът за "Chivas Gourmet Salon" ще бъде с куверт на стойност 20 лв. и регистрация. Очаква се да присъстват бизнесмени, политици, изявени светски личности от културата, медиите, спорта и други сфери, собственици на ресторанти, хотели, както и ценители на добрата кухня и отбраните напитки.

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 942

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 918

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 856

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 956

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 1105

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 954

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 890

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 1090

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 916

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 1018

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ