Кулинари и сомелиери ще изкушават гостите на столично гурме изложение
/ брой: 265
Изявени майстори кулинари и сомелиери от страната ще правят демонстрации за правилното съчетаване и комбиниране на храните със съответните напитки по време на "Chivas Gourmet Salon". Събититието ще се проведе от 24 до 26 ноември в "Радисън Блу Гранд хотел София" - зала "Александър", а вратите за гостите ще са отворени от 11 до 19 ч.
На територията на изложението ще бъде обособена дегустационна зона, в която на преференциални цени посетителите ще могат да консумират специалитети, приготвени с оригинални и нови за българския пазар продукти на партньорите и участниците в "Chivas Gourmet Salon". Като например американско говеждо от щата Небраска, сирене "Гауда" от козе мляко, "Bergader Basils" - оригинално пушено сирене, приготвено според 100-годишна технология с опушване върху букови дърва, и други екзотични блюда.
Входът за "Chivas Gourmet Salon" ще бъде с куверт на стойност 20 лв. и регистрация. Очаква се да присъстват бизнесмени, политици, изявени светски личности от културата, медиите, спорта и други сфери, собственици на ресторанти, хотели, както и ценители на добрата кухня и отбраните напитки.