17 Юли 2025четвъртък15:14 ч.

Кулинари и сомелиери ще изкушават гостите на столично гурме изложение

/ брой: 265

автор:Дума

visibility 296

Изявени майстори кулинари и сомелиери от страната ще правят демонстрации за правилното съчетаване и комбиниране на храните със съответните напитки по време на "Chivas Gourmet Salon". Събититието ще се проведе от 24 до 26 ноември в "Радисън Блу Гранд хотел София" - зала "Александър", а вратите за гостите ще са отворени от 11 до 19 ч.
На територията на изложението ще бъде обособена дегустационна зона, в която на преференциални цени посетителите ще могат да консумират специалитети, приготвени с оригинални и нови за българския пазар продукти на партньорите и участниците в "Chivas Gourmet Salon". Като например американско говеждо от щата Небраска, сирене "Гауда" от козе мляко, "Bergader Basils" - оригинално пушено сирене, приготвено според 100-годишна технология с опушване върху букови дърва, и други екзотични блюда.
Входът за "Chivas Gourmet Salon" ще бъде с куверт на стойност 20 лв. и регистрация. Очаква се да присъстват бизнесмени, политици, изявени светски личности от културата, медиите, спорта и други сфери, собственици на ресторанти, хотели, както и ценители на добрата кухня и отбраните напитки.

Средствата по ПВУ за саниране са спасени

автор:Дума

visibility 25

/ брой: 130

Словакия пак блокира санкции срещу Русия

автор:Дума

visibility 21

/ брой: 130

Джорджеску остава под съдебен контрол

автор:Дума

visibility 16

/ брой: 130

Париж отменя два официални празника

автор:Дума

visibility 26

/ брой: 130

Пекин стопля отношенията с Брюксел

автор:Дума

visibility 22

/ брой: 130

Възможности

автор:Александър Симов

visibility 20

/ брой: 130

Ах, леглото

автор:Аида Паникян

visibility 27

/ брой: 130

Пълен батак при хранилището за ядрени отпадъци

visibility 25

/ брой: 130

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ