Изискана кухня и отбрани напитки очакват ценители
/ брой: 284
Ценителите на изисканата кухня и отбраните напитки имат възможност да задоволят и най-претенциозните си вкусове по време на уникален кулинарен празник в столицата. Четвъртият Chivas Gourmet Salon, който се провежда до днес, 6 декември, в Гранд-хотел София, се откри с шампанско, спектакли на майстор готвачи и професионален барист, редки и скъпи деликатеси и богата селекция български бутикови вина. Така на любителите на гурме изкушенията и качествения алкохол се предоставя шансът да се запознаят с най-актуалното от света на кулинарията. Сред редките и изискани деликатеси посетителите на изложението ще вкусят бял и черен трюфел от биоферма в Странджа, оригинален блек ангъс от Небраска, свежо месо от Уругвай, опашка от скален лобстър, миди Сен Жак, черен пармезан с трюфели, екзотични сортове кафе и ръчно свити карибски пури.
Истинско зрелище очаква присъстващите на майсторските спектакли на шеф професионалистите от Евро-Ток България - сдружение, обединяващо едни от най-креативните български готвачи с международен опит в ресторанти със звезди Мишлен и главни готвачи в кухните на най-добрите ресторанти в столицата.
Chivas Gourmet Salon е отворен за посетители от 11,30 до 18,30 ч., а входът за изложението е с покани или с билет на стойност 10 лв. Повече информация за събитието има на https://www.facebook.com/ChivasGourmetSalon.