23 Септември 2020сряда12:48 ч.

Акценти

Две оставки

/ брой: 146

автор:Йонко Бонов

visibility 590

Крайно време е да се обединят всички леви партии, граждански сдружения, неправителствени структури. Да застанат един до друг, да изпълнят площадите, да се обединят всички хора, които разбират, че над страната ни виси дамоклевият меч на мутренски заговор. Тази корумпирана власт се разкрива все повече като криминална по своята същност и трябва да бъде свалена час по-скоро. Свидетели сме, че прокуратурата, в лицето на главния прокурор Иван Гешев, тенденциозно прикрива корумпираното управление на Бойко Борисов, явно не желае да разследва многобройните вече просташки записи, които дискредитират държавата ни. Вместо това Гешев си купува джипове и коли за над милион. Слугуващите на властника Борисов медии всеки ден ни осведомяват къде бил обикалял и какво бил направил "за народа". Ето затова народът е на улицата, съединявайки в едно две искания - оставка на правителството, оставка на Гешев! 

Наскоро разговарях с уж средно интелигентен гражданин, който между другото спомена: "Могат да говорят за Борисов всичко, ама той оправи пътищата и хората могат да пътуват много по-удобно." Боже! За качеството на тези ремонти и за корупционните схеми, по които се разпределят средствата, нищо ли не е чувал този човек?! Какви пътища е оправил, след като в резултат от десетгодишно управление набута страната ни в път без изход? Не е необходимо да изреждаме основните стопанско-икономически, комунално-битови, здравни, образователни, демографски параметри, по които страната ни е изпаднала в безпътица. В разрез с ширещата се бедност и нисък стандарт на живот правителството набута България и в чакалнята на еврозоната, макар от Европейската комисия да са убедени, че сме прекалено бедни за там. Вместо нашите управляващи да работят за повишаване на качеството на живот или за реална икономика, за работни места, за европейски заплати вместо сегашните подаяния, те продължават настойчиво да тикат сиромашка България към зоната на богатите европейски страни. Без всякакъв анализ, без прогнози как ще се отрази върху живота ни членството в тази зона. Това властниците не ги интересува. Защо ли? Защото са отделили достатъчно милиони към личните си сметки. И искат да продължат да пълнят чекмеджета... Борисов и приближените му си служат с богат спектър от мафиотско-корупционни практики. Ремонтираните пътища са настлани също с дебел слой корупционни игри и номера, а пътят, който това правителство предлага за бъдещото развитие на България, води към дъното.

Затова на мислещите българи не им остава нищо друго, освен обединени масови протести за сваляне на тази криминална власт и предизвикване на предсрочни избори!

Всеки втори прави зимнина

автор:Дума

visibility 68

Срути се подлез до Делфинариума във Варна

автор:Дума

visibility 66

Пандемията лиши българския туризъм от 800 млн. евро

автор:Дума

visibility 189

/ брой: 180

Ограничават водата в сиренето до 60 на сто

автор:Дума

visibility 198

/ брой: 180

Властта се оправдава за спрени европари

автор:Дума

visibility 311

/ брой: 180

БНБ и МФ безсилни пред скъпите банкомати

автор:Дума

visibility 180

/ брой: 180

Гутериш не иска свят, разделян от Китай и САЩ

автор:Дума

visibility 120

Нов случай на повторна зараза с COVID-19 в САЩ

автор:Дума

visibility 214

Ранени и разрушения при нов взрив в Ливан

автор:Дума

visibility 226

Прокурор предложи арест за неносене на маска в Гърция

автор:Дума

visibility 188

На война срещу беззаконието

автор:Деси Велева

visibility 294

/ брой: 180

Презумпция за виновност

автор:Георги Георгиев

visibility 292

/ брой: 180

Училището е подготвено за КОВИД-19

visibility 177

/ брой: 180

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ