09 Април 2020четвъртък10:06 ч.

ново:

#ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО #ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ #ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО

Няколко думи

Честити нови свинщини

/ брой: 248

автор:Георги Георгиев

visibility 1446

Предстои да изпратим годината на Земната Свиня и да посрещнем годината на Металния Плъх. Но това е по китайския календар. По българския календар, който не знае милост, както си бяхме в годината на свинята, така си и останахме в нея, и ще продължим да сме в кочината й и през новата 2020 г. 

Свинщините може и да са земна работа, но глупостите, които бяха сътворени през 2019 г., са неземни. Като започнем от "Апартаментгейт", в който имаше наказани, но нямаше виновни, та се стигне до "Студенагейт", където нито има наказани, нито има виновни. 

Впрочем не, виновни има. Виновни са потърпевшите. Виновни са за това, че десет години се оставят неграмотници и некадърници да се упражняват на гърба им. Българинът имаше възможност тази година да промени нещата и отказа да го направи. Като резултат, покрай кризата с водата, ГЕРБ пробваха докъде ще стигнат с наглостта си и вероятно с голямо изумление установиха, че вече пишат нови страници в "Бит и душевност на нашия народ". Каквото ще да пишат, само да не завършат като последните редове на "Животинската ферма" на Оруел: "Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е."

Опази ни, Боже от такива свинщини.

Борисов разпореди Мавродиев да бъде уволнен от ББР

автор:Дума

visibility 383

/ брой: 68

Има достатъчно агнешко за Великден

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 68

Трезорите предлагат кредитна ваканция до 6 месеца

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 68

Из архивите на ЦРУ за България

автор:Христо Георгиев

visibility 600

/ брой: 68

Изповед на лошия закон

автор:Владимир Георгиев

visibility 185

/ брой: 68

Датата

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 68

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ