21 Септември 2020понеделник18:07 ч.

Атракции, трофеи и екипировка

Седемнадесета специализирана изложба "Природа, лов и риболов" в Пловдив

/ брой: 76

автор:Стефан Динчев

visibility 2337

За седемнадесети пореден път от 30 март до 3 април 2011 г. в Международния панаирен център в Пловдив се провежда специализираната изложба "Природа, лов и риболов". Организатори са Изпълнителната агенция по горите към Министерството на земеделието и храните и Пловдивският панаир.
Всички посетители, ловци, риболовци и любители на природата ще бъдат изненадани с многобройни атракции, демонстрации и условия за пазаруване на изделия и аксесоари в областта на ловното и риболовното оборудване и екипировка.
Изпълнителната агенция по горите в палата №3 представя ловна къща за посрещане на гости и място за преговори. Тя е заобиколена от богата диорама и трофейна изложба. Държавните ловни стопанства рекламират екстериорните и трофейни качества на дивеча, ловния, риболовния и алтернативния туризъм в България. Три отделни търговски щанда на ДЛС "Росица", ДЛС "Балчик" и ДЛС "Чепино" привличат интереса на посетителите с дегустация и продажба на продукти от дивечово месо, дрехи за лов, ловни сувенири от рога, осветителни тела и ножове, както и на декоративен посадъчен материал.
Националното ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" този път чрез специална фотоизложба отбелязва 30-годишнината от провеждането на най-голямото световно ловно изложение "Експо 81". Тук могат да се видят юбилейни значки, монети, медали и много други експонати от онова време. Издателска къща "Наслука" представя последните броеве на вестниците "Наслука" и "Рибар" и списание "Лов и риболов", както и богата тематична подборка на свои специализирани издания.
Дирекциите на природните паркове се представят със самостоятелен информационен щанд за възможностите за екотуризъм сред живописната ни природа.
За първа година с информационен щанд участие в престижното изложение "Природа, лов и риболов" взема и Областната служба "Околна среда и гори" от Одрин.
В програмата са предвидени семинар за ролята и значението на групи от компютърни мрежи за повишаване на конкурентната способност на икономиката на Европейския съюз, демонстрационни състезания по прецизно рязане на шайби с бензиномоторен трион с участието на ученици от професионални гимназии по горско стопанство и дървообработване, състезания по стрелба и спортен риболов.

Доживотен затвор без право на замяна по делото „Сарафово“

автор:Дума

visibility 35

Калоян Методиев напуска Президентството

автор:Дума

visibility 63

Лекар от София ще помага в болницата в Гоце Делчев

автор:Дума

visibility 51

Половината алкохол у нас бил нелегален

автор:Дума

visibility 542

/ брой: 179

Петкова се активизира за фактурите на "Топлофикация"

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 179

Проф. Вучева за новия заем: ГЕРБ никога не се отчитат

автор:Дума

visibility 790

/ брой: 179

Квартали от Мадрид са под пълна карантина

автор:Дума

visibility 129

Ферибот заседна в Балтийско море

автор:Дума

visibility 246

Стрелба в Минск

автор:Дума

visibility 337

Заразените с коронавирус по света надхвърлиха 31 милиона

автор:Дума

visibility 206

Как търпим това десет години?!

visibility 1292

/ брой: 179

Ще покаже ли ЕС сила във външната политика?

visibility 620

/ брой: 179

Датата

автор:Дума

visibility 486

/ брой: 179

Английските "щикове" и 9 септември

автор:Христо Георгиев

visibility 840

/ брой: 178

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ