22 Февруари 2020събота02:34 ч.

Атракции, трофеи и екипировка

Седемнадесета специализирана изложба "Природа, лов и риболов" в Пловдив

/ брой: 76

автор:Стефан Динчев

visibility 2001

За седемнадесети пореден път от 30 март до 3 април 2011 г. в Международния панаирен център в Пловдив се провежда специализираната изложба "Природа, лов и риболов". Организатори са Изпълнителната агенция по горите към Министерството на земеделието и храните и Пловдивският панаир.
Всички посетители, ловци, риболовци и любители на природата ще бъдат изненадани с многобройни атракции, демонстрации и условия за пазаруване на изделия и аксесоари в областта на ловното и риболовното оборудване и екипировка.
Изпълнителната агенция по горите в палата №3 представя ловна къща за посрещане на гости и място за преговори. Тя е заобиколена от богата диорама и трофейна изложба. Държавните ловни стопанства рекламират екстериорните и трофейни качества на дивеча, ловния, риболовния и алтернативния туризъм в България. Три отделни търговски щанда на ДЛС "Росица", ДЛС "Балчик" и ДЛС "Чепино" привличат интереса на посетителите с дегустация и продажба на продукти от дивечово месо, дрехи за лов, ловни сувенири от рога, осветителни тела и ножове, както и на декоративен посадъчен материал.
Националното ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" този път чрез специална фотоизложба отбелязва 30-годишнината от провеждането на най-голямото световно ловно изложение "Експо 81". Тук могат да се видят юбилейни значки, монети, медали и много други експонати от онова време. Издателска къща "Наслука" представя последните броеве на вестниците "Наслука" и "Рибар" и списание "Лов и риболов", както и богата тематична подборка на свои специализирани издания.
Дирекциите на природните паркове се представят със самостоятелен информационен щанд за възможностите за екотуризъм сред живописната ни природа.
За първа година с информационен щанд участие в престижното изложение "Природа, лов и риболов" взема и Областната служба "Околна среда и гори" от Одрин.
В програмата са предвидени семинар за ролята и значението на групи от компютърни мрежи за повишаване на конкурентната способност на икономиката на Европейския съюз, демонстрационни състезания по прецизно рязане на шайби с бензиномоторен трион с участието на ученици от професионални гимназии по горско стопанство и дървообработване, състезания по стрелба и спортен риболов.

Облаци и вятър в събота

автор:Дума

visibility 40

„Лафка“ фалира, затварят павилионите от утре

автор:Дума

visibility 245

Предлагат намаление на половина на стажа за отпуск

автор:Дума

visibility 126

Властта отложи влизането в чакалнята за еврото

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 36

Харчим 3 пъти повече за почивка в чужбина

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 36

Германски неонацист уби деветима мигранти

автор:Дума

visibility 377

/ брой: 36

Евролидерите обсъждат бюджета на ЕС

автор:Дума

visibility 161

/ брой: 36

Какво разказа Еl Periodico за Борисов

автор:Дума

visibility 185

Тъпанари*

автор:Ина Михайлова

visibility 1232

/ брой: 36

Сагата с винетките

автор:Ростислава Иванова

visibility 281

/ брой: 36

Организираният хаос в поземлената реформа

visibility 356

/ брой: 36

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ