26 Септември 2020събота17:47 ч.

Абонирайте се!

/ брой: 282

автор:Братя Ружеви

visibility 2794

Днес е важно време от годината. Не защото свършват 12 месеца, пълни със скандали, неясни протести, интриги и политически сапунки. Тече абонаментната кампания, в която очакваме нашите читатели да ни подкрепят. Какво предлагаме в замяна?
ДУМА е противоотрова срещу удобните клишета. ДУМА не е поднос със сладки бонбони, ДУМА е хапче срещу амнезията и бунт срещу мързеливото мислене.
Левите читатели ще намерят във вестника най-сериозните информации и анализи в областта на социалното дело, образованието и науката, здравеопазването, световната политика. Няма по-отворен прозорец от ДУМА за всичко, което става в Русия. Няма друг вестник, който всеки месец да превежда основното от най-задълбоченото и най-тиражно световно издание за геополитика - "Монд Дипломатик". Абонирайте се за нашия вестник, скъпи верни читатели, и ние стократно ще ви благодарим с енергия, смисъл и честност!
Призоваваме и цялата опозиция да се абонира за ДУМА. Ние ще ви подсказваме къде грешите, какви шансове пропускате.
Няма да сбъркат, ако дадат свои левчета за абонамент и посланиците на Америка, Англия, Франция и други величия. Ако започнете прекалено да се занимавате с нашата политическа реалност, ние ще ви предложим добронамерени коментари за проблемите на собствените ви страни. Друг вестник няма да го направи.
Абонирайте се дори само за това, че ДУМА никога не се е старала да бъде вестникът, който се харесва на всички. Въпрос на характер.
Ти, гражданино, абонира ли се за ДУМА?

Добрич и Шумен на косъм от водна криза

автор:Дума

visibility 523

/ брой: 182

Бобокови: КРИБ е "на повикване" от властта

автор:Дума

visibility 520

/ брой: 182

30% от заетите в туризма са загубили работа

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 182

Срокът за обжалване на административен акт става 14 дни

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 182

РЕЗОЛЮЦИЯ НА ПЕТДЕСЕТИЯ КОНГРЕС НА БСП

автор:Дума

visibility 1048

/ брой: 182

Датата

автор:Дума

visibility 289

/ брой: 182

ORF: Борисов използва коронакризата за натиск

автор:Дума

visibility 543

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ