21 Ноември 2018сряда23:09 ч.

Фигуративно

/ брой: 42

автор:Ина Михайлова

visibility 2223

Здравейте, гадове! Повишиха ви, а? Вече не сте матрял! Щото Заешкото сърце от Банкя така трепна, че е на път да се пръсне. Заговор прозря Бойко Борисов за свалянето му от власт. Само остана да каже, че Ахмед Доган го е поръчал. Не си ли спомняте? Същия цирк ни го разиграва и преди пет години. И тогаз връхлиташе от екраните - ядосан, гневен, сърдит, целият свят му беше крив. И казваше, че искали да го ликвидират. А цялата държава трябваше да трепери какво ще Му се случи.
Той така наелектризира ситуацията и когато лъсна историята с "Ало, Ваньо!". Пак се пенеше, пак крещеше, че не било така, а иначе. После призна как е било. Прокуратурата нали разследва... Ама не съдържанието на записа, а това кой го е правил.
И сега фортификациите са същите. Интуиция и мутренско адаптиране. ДАНС, манс, цацаратура... Голям праз, че ще проверяват. Какво и кого ще проверяват? Някакви флуидни гадове, които са нарушили комфорта на Заешкото сърце. И ювелирността на акцията му.
Не знам дали гадовете ще бъдат разнищени фигуративно и буквално, но нас ни попиля. Голям резил. Толкова го е шубе, че и ролята на спасител на държавата не може да изиграе.
Дискомфортно му било, а? Че нас като не ни бръсне за хора от сутрин до вечер, комфортно ли ни е? И никой, ама никой не ни пише "писма за комфорт". Нищо, че били без значение. Колко му разбира шлиферът. То и на Него не му пишат, ама к'ва банкова романтика се лее от устатата му. А-ха да каже, че и любовни писма му пращат чехите. Дето вече ги изкара московци. За да ни хвърли в оркестъра и да спре самоклатенето си.
А мъжът, дето хванал жена си на калъп със съседа, вика: "Не е това, което си мислите!" И Борисов тъй: не е това, дето говорите. А какво е? Не му стиска да каже, а и го крият като резервен бушон.
То цялата инсталация гръмна, те бушона кътат. И не е смешно, че "ошфорки" и "писма на комфорта" вече десет години ни управляват.

 

"Обединени патриоти" се разпаднаха

автор:Дума

visibility 165

/ брой: 227

Бизнесът изригна срещу протестите

автор:Ростислава Иванова

visibility 71

/ брой: 227

63% смятат, че медиите са зависими

автор:Дума

visibility 41

/ брой: 227

Правителствена болница става детска

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 227

БЕХ ще спасява ТЕЦ "Марица изток 2"

автор:Дума

visibility 63

/ брой: 227

Бум на фалшиви сайтове около Черния петък и празниците

автор:Дума

visibility 38

/ брой: 227

Агросекторът бележи ръст от 8,9%

автор:Дума

visibility 34

/ брой: 227

Ремонтите на подвижен състав в БДЖ трябва да приключат догодина

автор:Дума

visibility 46

/ брой: 227

Конгресът и Тръмп в сблъсък за убийството на Хашоги

автор:Дума

visibility 60

/ брой: 227

Меркел пред Бундестага: Да подкрепим пакта на ООН за миграцията

автор:Дума

visibility 34

/ брой: 227

Южнокореец оглави Интерпол

автор:Дума

visibility 31

/ брой: 227

Кратки новини

автор:Дума

visibility 43

/ брой: 227

Партии или диктатура

visibility 51

/ брой: 227