17 Декември 2018понеделник17:39 ч.

От редактора

Без близки срещи от третия вид

/ брой: 8

автор:Боян Бойчев

visibility 615

Рискувам да ме изкарат женомразец. Или женобиец. Тъмен балкански субект, който псува дълбоко живота и си го изкарва на жена си, пребивайки я от бой. 
Само че не съм. Обаче как да го докажа? Не приемам Истанбулската конвенция. Разбира се, че съм против насилието над жени, едва ли има нормално мислещ човек, който да го приема. И никога не бих ударил жена, дори с цвете. Но няма как да приема нито трети пол, нито социален пол. Обаче въпросната конвенция така е написана, че тази точка, касаеща половете, не може нито да бъде гласувана отделно, нито да бъде извадена от нея. Дали не е нарочно? Дали цел на самата конвенция не е именно приемането на тази точка?
Природата е създала два пола - мъжки и женски. Така е при бозайниците, птиците, рибите... Така е и при хората. Именно съжителството в резултат от привличане между двата пола създава и потомството - продължението на най-голямата ценност - живота!
Вижте, кой какво и с кого прави в леглото, това си е лично негова работа. Но когато тези лични работи почнат да стават твърде обществени и агресивни, те поставят под заплаха цялото общество.
Ние сме православна славянска страна. Нито църквата, нито моралните ценности, предавани от поколение на поколение, допускат еднополови бракове, трети пол, разни джендъри и други подобни глупости.
А сега в училище искат да въведат децата да учат, че полът е въпрос на личен избор, както и че еднополовите връзки са нещо нормално.
В същото време традиционното семейство е изправено пред опасността да престане да съществува - много млади хора живеят на семейни начала, без да сключат брак.
Обаче за брака между хомосексуални се води кампания! Че и деца да си осиновяват. И какво ще стане с тези деца? Защото детето е като училищна дъска - каквото му нарисуват родителите на нея, това остава закодирано като текст.
Затова няма да допусна децата ми, пък и внуците, в училище да учат такива глупости. Нито аз като учител ще ги преподавам, каквото и който и да ми вменява.
И си мисля, че политиците ни, вместо да се занимават с подобни конвенции, да стегнат държавата. В училище да се наблегне върху традиционните морални ценности и добродетели. Да бъдат прогонени и вкарани в затвора наркопласьорите, които съсипват децата ни. Да се овладее агресията...
Така че нека се въздържаме от срещи от третия вид.
Една от причините навремето да рухне Римската империя са разпуснатите нрави и кризата в морала. Само че сега опасността е много по-голяма...

 

Ботевград чества 125 години партийна организация

автор:Дума

visibility 0

11 млрд. евро годишно губи България заради корупция

автор:Дума

visibility 39

Запалиха колите на свидетели по "Суджукгейт"

автор:Дума

visibility 68

Благодариха с плакат на Борисов за новото трасе от АМ "Струма"

автор:Дума

visibility 124

77 млн. евро глоба за БЕХ заради монопол

автор:Дума

visibility 38

Българинът харчи една трета от доходите си за храна

автор:Дума

visibility 43

Протестиращи се опитаха да нахлуят в сградата на КЕВР

автор:Дума

visibility 157

Тръгва поръчката за нов газопровод за 2.8 млрд. лв.

автор:Дума

visibility 342

/ брой: 244

Лавров: Порошенко готви провокация на границата с Русия

автор:Дума

visibility 78

Автобус се заби челно в стена, 44 ранени

автор:Дума

visibility 123

Взривиха бомба в гръцката телевизия "Скай"

автор:Дума

visibility 49

Фейлетонни щрихи на труда

visibility 147

/ брой: 244

Дълговите роби

visibility 224

/ брой: 244

Датата

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 244