22 Март 2019петък11:38 ч.

Позиция

Българският "Туин Пийкс"

Експрезидентът Росен Плевнелиев изби рибата - бил "член на световното правителство в сянка"

/ брой: 199

автор:Ина Михайлова

visibility 2496

Спомняте ли си американския драматичен сериал "Туин Пийкс", в който нищо не беше такова, каквото изглежда, и всеки имаше нещо, което опитваше да скрие. Въпрос на време е обаче всичко да бъде разкрито. Подобен "Туин Пийкс" имаме и у нас. В главната роля е бившият президент Росен Плевнелиев. В последното му вестникарско интервю има доста обезпокоителни неща... За тях не си струва да се говори, доста сме чели и чули в стил ирландска пастирка.
Не съм мазохист, че да ви карам да търсите или да четете Плевнелиев. Има услужливи медии, които ни го сервират като част от водевилния сценарий за плюене по президента Румен Радев. Опазил ме бог да ви подложа на психотормоз!
Не мога да подмина обаче фамозната визитна картичка, съпътстваща интервюто. В нея едно към едно е написано: "Член на световното правителство в сянка". Е, това е бомба! Отвсякъде!
Ако визитната картичка е творение на вестника, такава подигравка с Плевнелиев досега май не е имало. Смехотворно жалко за световната конспирация и единния световен ред. Но вече имате обяснение защо светът отива по дяволите. Ако Росен Плевнелиев е авторът на визитната картичка обаче, имаме случай на хипертрофирал нарцисизъм. Тежък случай в практиката, биха казали специалистите. Проявил се ярко в навечерието на световния ден на психичното здраве, отбелязан вчера.
Росен Плевнелиев е част от Трилатералната комисия, създадена през 1973 г. по идея на Рокфелер. Една изцяло частна инициатива с нечастни цели и амбиции за световно управление. Да, в нея са участвали и други българи - и Меглена Кунева, и Цветелина Бориславова, и Петър Стоянов. А според актуалния списъчен състав, там са Вяра Анкова, Петър Андронов, който оглави новата ОББ, и Росен Плевнелиев. Каква точно е ролята на г-н Плевнелиев едва ли е тема за коментар. Може да е сянка на "световното правителство", кой знае?
Като "член на световното правителство в сянка" би било добре г-н Плевнелиев да ни осветли на кого от Трилатералната комисия пръкна идеята Кристалина Георгиева да бъде издигната за генерален секретар на ООН при срещата на "световните конспиратори" с Барозу? И как "членът на световното правителство в сянка" защити българските интереси, окепазявайки единствения ни печеливш ход с кандидатурата на Ирина Бокова? Сигурно Росен Плевнелиев не е чак толкова вещ в тези работи, а и напъните да се превърне в нов Сорос, ако не в света и на Балканите, поне в България, са твърди жалки.
Божкееее! Защо някои хора не стоят мирно и кротко в офиса си близо до 4-ти километър и не пишат книги, а си играят на "голяма политика".
Росен Плевнелиев е една от измамите на българския преход. Нашият "Туин Пийкс". Впрочем, оригиналният сериал с това име започна нов сезон. Нашият - също.

 

"Топлофикация София" пак трупа дългове

автор:Дума

visibility 136

/ брой: 56

"Булгаргаз" ще купува газ извън Русия

автор:Дума

visibility 247

/ брой: 56

Съдбата на пакета "Макрон" остава неясна

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 56

Няма да има дълго отлагане на Брекзит

автор:Дума

visibility 62

ЕС готов да отложи Брекзит до 22 май

автор:Дума

visibility 173

"Брекзит" се заплете още повече

автор:Дума

visibility 184

/ брой: 56

ЕНП замрази членството на ФИДЕС

автор:Дума

visibility 175

/ брой: 56

Апартаментът

автор:Павлета Давидова

visibility 570

/ брой: 56

Полюсите на българската фило-фобия

visibility 207

/ брой: 56

В Испания няма давност за фашизма

visibility 238

/ брой: 56

ПРИКАЗНА ЖЕРАВНА

автор:Петра Ташева

visibility 140

/ брой: 56