18 Ноември 2018неделя00:34 ч.

Позиция

Българският "Туин Пийкс"

Експрезидентът Росен Плевнелиев изби рибата - бил "член на световното правителство в сянка"

/ брой: 199

автор:Ина Михайлова

visibility 2329

Спомняте ли си американския драматичен сериал "Туин Пийкс", в който нищо не беше такова, каквото изглежда, и всеки имаше нещо, което опитваше да скрие. Въпрос на време е обаче всичко да бъде разкрито. Подобен "Туин Пийкс" имаме и у нас. В главната роля е бившият президент Росен Плевнелиев. В последното му вестникарско интервю има доста обезпокоителни неща... За тях не си струва да се говори, доста сме чели и чули в стил ирландска пастирка.
Не съм мазохист, че да ви карам да търсите или да четете Плевнелиев. Има услужливи медии, които ни го сервират като част от водевилния сценарий за плюене по президента Румен Радев. Опазил ме бог да ви подложа на психотормоз!
Не мога да подмина обаче фамозната визитна картичка, съпътстваща интервюто. В нея едно към едно е написано: "Член на световното правителство в сянка". Е, това е бомба! Отвсякъде!
Ако визитната картичка е творение на вестника, такава подигравка с Плевнелиев досега май не е имало. Смехотворно жалко за световната конспирация и единния световен ред. Но вече имате обяснение защо светът отива по дяволите. Ако Росен Плевнелиев е авторът на визитната картичка обаче, имаме случай на хипертрофирал нарцисизъм. Тежък случай в практиката, биха казали специалистите. Проявил се ярко в навечерието на световния ден на психичното здраве, отбелязан вчера.
Росен Плевнелиев е част от Трилатералната комисия, създадена през 1973 г. по идея на Рокфелер. Една изцяло частна инициатива с нечастни цели и амбиции за световно управление. Да, в нея са участвали и други българи - и Меглена Кунева, и Цветелина Бориславова, и Петър Стоянов. А според актуалния списъчен състав, там са Вяра Анкова, Петър Андронов, който оглави новата ОББ, и Росен Плевнелиев. Каква точно е ролята на г-н Плевнелиев едва ли е тема за коментар. Може да е сянка на "световното правителство", кой знае?
Като "член на световното правителство в сянка" би било добре г-н Плевнелиев да ни осветли на кого от Трилатералната комисия пръкна идеята Кристалина Георгиева да бъде издигната за генерален секретар на ООН при срещата на "световните конспиратори" с Барозу? И как "членът на световното правителство в сянка" защити българските интереси, окепазявайки единствения ни печеливш ход с кандидатурата на Ирина Бокова? Сигурно Росен Плевнелиев не е чак толкова вещ в тези работи, а и напъните да се превърне в нов Сорос, ако не в света и на Балканите, поне в България, са твърди жалки.
Божкееее! Защо някои хора не стоят мирно и кротко в офиса си близо до 4-ти километър и не пишат книги, а си играят на "голяма политика".
Росен Плевнелиев е една от измамите на българския преход. Нашият "Туин Пийкс". Впрочем, оригиналният сериал с това име започна нов сезон. Нашият - също.

 

Зимата нахлува от утре

автор:Дума

visibility 0

ДПС: Закъснялата оставка не решава проблемите

автор:Дума

visibility 21

Майките сложиха сиви шалове, свалиха черните знамена

автор:Дума

visibility 26

Сидеров пак в атака: Иска оставката и на Каракачанов

автор:Дума

visibility 44

Ще плащаме такса за преминаване по мостове и тунели

автор:Дума

visibility 448

/ брой: 223

ВМЗ ще прави дронове по израелски технологии

автор:Дума

visibility 345

/ брой: 223

БНБ очаква по-нисък растеж

автор:Дума

visibility 150

/ брой: 223

Разходите на домакинствата пак са повече от доходите

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 223

Израел отива на предсрочни избори

автор:Дума

visibility 206

Лондон одобри сделката за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 223

Медиите на Острова скептични за "Брекзит"

автор:Дума

visibility 192

/ брой: 223

Лепило за конструкцията

автор:Ралица Николова

visibility 235

Скритният човек от народа

автор:Лозан Такев

visibility 631

/ брой: 223

Борисов, спри да лъжеш!

visibility 1304

/ брой: 223

Агресията в училището допълзя от обществото

автор:Денчо Владимиров

visibility 257

/ брой: 223