06 Май 2024понеделник22:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

1400 викат за Рапид срещу ЦСКА довечера

/ брой: 242

автор:Дума

visibility 694

Рапид Виена ще разчита на подкрепата на 1400 австрийци при гостуването довечера на вицешампиона ЦСКА в мача от III кръг на група L в Лига Европа. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" е от 20.00 ч. и ще бъде предаван по БНТ 1.
Капитанът на австрийския гранд Щефен Хофман е възстановен от контузия и пристигна с отбора вчера. Той ще изведе тима си, след като отшумяха хроничните му болки в срамната кост. След контузия се завръща и десният защитник Танжу Кайхан. Рапид за втори път гостува в София след август, когато на ст. "Георги Аспарухов" измъкна 1:1 срещу Берое в мач от III предварителен кръг на турнира.
"ЦСКА е много по-слаб отбор от другите два тима в групата Порто и Бешикташ. Въпросът е още в началото Рапид да наложи превъзходство и ако това стане, със сигурност ще победим", обяви скаутът на Рапид. В Австрия се надяват феновете на Рапид да са повече от привържениците на ЦСКА, които се готвят да бойкотират мача като протест срещу пернишките собственици Димитър Борисов и Иво Иванов.

Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски обяви група от 20 играчи за срещата:

Райс Мболи, Здравко Чавдаров, Павел Виданов, Джузепе Акуаро, Йордан Минев, Костадин Стоянов, Мартин Дечев, Борис Галчев, Тодор Янчев, Уилям Тиеро, Румен Трифонов, Спас Делев, Маркиньос, Александър Тонев, Лукас Трекаричи, Кристиан Тибони, Мишел Платини, Килиън Шеридън, Дормушали Саидходжа и Грегъри Нелсън.

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 1917

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 1882

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 1680

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 2000

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 2186

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1763

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 1826

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 2069

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 1826

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 2003

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ