10 Юли 2020петък18:31 ч.

Замазване

/ брой: 12

автор:Георги Георгиев

visibility 1837

БНТ ни направи очевидци как след като получи съобщенията за изнесените записи на разговорите му с Ваньо Танов, Бойко Борисов ведно с Цветан Цветанов и Красимир Велчев близо 30 минути си шушнеха нещо. Какво са си говорили, стана ясно по-късно. Явно някой от тях си е припомнил, че най-добрата защита е нападението. Вероятно е бил Борисов. Както знаем от един друг запис: "Той, премиерът, е умен..."
И какво чухме като обяснение за скандала - Георги Първанов също е намесен. Това е манипулация. Станишев, не се подвеждай. Това, последното, го каза поне три пъти. Интересно. Защо Борисов не призовава лидера на ДСБ Иван Костов, с който реално взаимодейства във властта, а призовава към разбиране лидера на опозицията? Замесването на имената на президента и Сергей Станишев, притоплянето на стари събития като действията на "лоялния гражданин" са част от опита за замазване на скандала - привнасяне в ситуацията на трети лица, други обстоятелства, омесването им в един бъркоч, поставяне на нов акцент в темата. Някои електронни медии мигом реагираха на сигнала и поставиха "правилното" ударение - Първанов бил звънял... Кучето на Павлов ряпа да яде.
Не им обръщайте внимание. Повтаряйте си думите на един "откровен човек": "... там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам". И мислете.

ЕП окончателно прие пакета "Мобилност"

автор:Дума

visibility 219

/ брой: 130

Търговията на дребно с рекорден спад през май

автор:Дума

visibility 200

/ брой: 130

Зърнената реколта най-слаба от десетилетия

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 130

Турция обяви "Св. София" за джамия

автор:Дума

visibility 0

Don't touch Our Gladstone!*

автор:Велислава Дърева

visibility 398

/ брой: 130

Ще бъде ли реабилитиран Оруел?

автор:Мирослав Попов

visibility 363

/ брой: 130

Датата

автор:Дума

visibility 217

/ брой: 130

В ход е откровен прокурорски преврат

автор:Дума

visibility 1014

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ