16 Юли 2025сряда17:38 ч.

Кулинар

Захарни праскови

/ брой: 7

автор:Дума

visibility 587

Необходими продукти:

За тестото:

4 яйца

2 ч.ч. захар

1 ч.ч. олио

1 ч.ч. кисело мляко

8 ч.ч. брашно

1 пак. амонячна сода

ванилия

За крема:

300 мл. прясно мляко

125 гр. меко краве масло

1 ч. ч. захар.

Начин на приготвяне:

Омесва се тестото и се оставя да почине 15 минути. Оформят се топчета с големината на орех. Поставят се на разстояние в тава, покрита с хартия за печене. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса до порозовяване. Охлаждат се и се издълбават.

Трохите добавяме към крема, който се получава, след като разбъркаме прясното мляко с кравето масло и 1 ч.ч. захар. Пълним прасковките с крема.

В две купички се разтваря сладкарска боя червена и жълта във вода. Потопяваме прасковките и овалваме в захар. За листенцата – чемшир.

Тръмп плаши Русия с "тежки мита"

автор:Дума

visibility 383

/ брой: 129

Лавров се срещна със Си Дзинпин

автор:Дума

visibility 377

/ брой: 129

Разследват евродепутат, за когото Аушвиц е "фейк"

автор:Дума

visibility 395

/ брой: 129

Символ

автор:Александър Симов

visibility 387

/ брой: 129

Приключи ли терапията

автор:Евгени Гаврилов

visibility 381

/ брой: 129

Епични провали

visibility 393

/ брой: 129

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ